Eylem1708 Aldım gibi ama geçen haftaya göre iştah da azalma var..6+2 Bugün sata göre. Sıkıntı olduğundan değildir umarım bu istahsizlik
Beybisi35 Eylem1708 iştah çok değişiyor bence korkulacak bişey yoktur Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor
Eylem1708 Bilmiyorum belki kullandigim ilaçlardan olabilir mi günde iki kez progestan oksapar igne ve coraspin kullaniyorumcok şükür kanamam yok 4defa düşük yaptım hikayem böyle olunca korkuyorum
Mavibulut0 Eylem1708 geçmiş olaun inşallah güzel ilerler ben de progestan iğne coraspin vitamin ve estrofem kullanıyorum üç dört gündür göğsümde yüzümde küçük küçük isilik tarzı sivilceler çıktı acaba ilaçlardan mı diyorum sen de de var mı böyle bişey 🙁
Beybisi35 Merhaba 6+1 deyiz biz dün bebeğimizi de kesesini de gördük çok şükür kalp atışlarıda dinledik bulantı filan yok iştahım yerinde 2 hafta sonra tekrar kontrole gidiyoruz herkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum 🤲🏼
Agapizoi Sanmiyorum, kotu bi sebepten istahsizlik hic duymadim ama dokktora gittiginde sor yine muhakkak
Eylem1708 Agapizoi 20 mayıs a gün verdi kalp atışı için bakalım hayırlısı. 5+3de keseyi gördük şüpheli şekilde bebeği de gördük on gün sonra kalp atışına çağırdı iste
Mavibulut0 Ben de 4 haftalık hamileyim tüp bebek sonucu oldu çok şükür anneler gününde 40 çıktı beta, cuma günü tekrar yaptırıcam inşallah güzel artmıştır🥰🙏🏻
Gls Mavibulut0 bende tüp bebek sonucu hamileyim 5+3 pazartesi bebeği ve keseyi gördük ama benim lekelenmelerim oluyo dua edin banada
Eylem1708 Mavibulut0 aynı şekilde yüzüm berbat .göğüs ucumda var bisiler adını koyamadığım progestan hormon zaten sıkıntı olmasında herşeye razıyız
Kzb Mavibulut0 bende 8 haftalik bugun canim isilik gibi gogsum acayip sivilcelendil protegestandan bencede bi and aoldu simdi seninkiler gectimi
Beybisi35 Eylem1708 anladım tabi devlette ve özelde şartlar ve aletlerde maalesef fark oluyor o yüzden sen içini ferah tut Erken göstermiş bebeğin kendini bir dahakine kalp atışlarıyla karşılıcak inşallahhh annesini 🤲🏼🤰
Mavibulut0 Eylem1708 önlem amaçlı daha önce bi düşüğüm olmuştu bir de tüp bebek olduğu için önlem için veriliyo zaten kuzu🥰
Eylem1708 Beybisi35 amin canımm amin rabbim bir daha yaşatmasin bu bana ve kimseye dördünü de canlı canlı aldılar benden
Eylem1708 Mavibulut0 ya inşallah çok sevindim inşallah sorunsuz geçirirsiniz sizde rabbim kucağınıza almayı da nasip etwin
Mavibulut0 Gls allah yardımcınız olaun inşallah sağlıklı sıhhatli devam eder gebeliğiniz siz progestan ilaç ve crinone jel kullanmıyo musunuz bana düşük önlemi için verdiler