Susuem Elifffatih evet canım 34 de alttan muayene etti doktor kafası çok aşağıya inmiş diye orda demişti 😊
umyhfsa mrwt157 nisan falan olsa da gelmiyorlar ya. Benim geldi nisanim öyle bekliyorum hala dogurayim diye. Son 2 dedik bakalım neler olacak 😂
umyhfsa Bahtinur inşallah Rabbim bir vaazda kurtarsın inşallah bende normal istiyorum son anda bir şey çıkmaz umarım 😊
Bahtinur umyhfsa bende ondan korkuyorum. Arkadaşım yeni doğum yaptı normal olucaktı kakasını yaptığı için sezaryene almışlar. İnşallah böyle bi durumla karşılaşmayız.
ayserdemmm Busra280607 aynı bende o durumdayım hiç sancım olmıcak gibi suni sancıya mecbur kalıcakmısım gibi gelıyor
Busra280607 ayserdemmm banada öyle geliyor suni sancı alıcakmısım gıbı yuruyus hurma merdıven ınıp cıkma hergun ev temızlıyorum ama tık yok 😊 aman bebeklerimiz sağlıkla gelsinde suni sancıyada dayanıcaz
umyhfsa Mmine2019 önce siz istemediniz şimdide bencgelmiyorum ulen diyip resti çekmiş olabilir ben sana diyim 😁😁
Mmine2019 umyhfsa aynen öyle oldu canım herkes bi merakla bekliyo telefon hiç susmuyo daha dogmadımı diye ama yok😄
Susuem Elifffatih ilişkimi oda ne 🤔😂😂 canım benim riskli gebelik 22 haftada doktorum bırakın dedi ama senin benim anlayabileceğim birşey değildir bence bu yumuşama işi 😊