Ssraa Ben kullanamadım yutamadım. Vinalac verdi onu da yutamadım. En son çare positive omega verdi o da bunlar gibi hemde balık yağıyla beraber multivitamin. Biraz pahalı sadece, 30 dan sonra buna başladım 30a kadar devit hariç hiç bi şey içmedim
Sarellamm Esra7261 yo kilosu aslında iki hafta geç döllenmem var onu kapatmaya çalışıyoruz yoksa haftası ile uyumlu kilolu değil doğru ama geç döllenmeden arayı kapatamıyruz
Pnardadas Sarellamm dokunuyorsa doktora söyle değiştirsin beni dr kötü ediyordu söyledim başka ilaç verdi ismini şu an hatırlamıyorum
Sarellamm Pnardadas aynen öyle yapacam ben sadece uzun süre kullanıldığını bilmiyordum şimdi öğrendim 😊Doğuma kadar kullanan varmış
Sarellamm Fasulyem22 sinir sistemi dememi beklemiyorsun herhalde😊😂metabolizma dan tut kalp çarpıntısı na kadar yutamama hissi yani bunların hepsi
Semisko Fasulyem22 bilemedim ki bende bişey yapmadı. Progestan decavit devit Demir ilacı corasprin aylardır kullanıyorum. Sadece progestan uyku yapıyor o kadar 🤣 bünyem ilaç seviyor demekki
Zuzuum Sarellamm geç döllenmeyi kapatıyoruz derken nasıl yani canım bende geç döllenmeyimde dr bişi demedi senin cümlen dikkatimi çekti detay werebilir misin?
Sarellamm nurcakir58 kilo mu aldırıyor acaba ? Neden verme ihtiyacı duyuyorlar zaten son haftalardayız kan ilacını anladım da bu ilacı anlamadım
Fasulyem22 Sarellamm yani ben kabızlığı kendimi bildim bileli çekiyorum bu da kabızlık yapıyorsa doktora söyleyeyim 😀 yutamamış hissi bendede oluyor ama büyük olduğundan heralde bol suyla içince oluyor
Elmalikurabiye Sarellamm decavit yeni mi yazdi o_O multivitamin o. Simdiye kadar coktaaan baslamasi lazimdi. Aman diyim aksatmadan kullanin.
Sarellamm Elmalikurabiye valla geçen ay yazdı bende anlamadım ama özele gidiyorum her ay kan tahlili yapıyorum belki de tahlillere bakıp gerek duymamış da olabilir
Fasulyem22 Semisko protestani evlenene kadar kullandım o ilaçta çok güzel bir uyku yapıyor bayılıyorum 😄
Sarellamm Semisko maşşalah o kadar ilaç nasıl içebiliyorsunuz 😊valla bana başta verseydi de kullanmazdım zaten herşeyi yiyorum yemediğim tiksindiğim hiçbirşey olmadı 😊bir kere kusmadım 😊
Elmalikurabiye Sarellamm olabilir tabi ki vitamin degerleriniz iyidir belki de ama bunca zaman ne var ne yok hortumluyo bu minikler :))
Sarellamm nurcakir58 valla ben bu son kan ilacı dışında vitaminleri kullanmayı düşünmüyorum yaz geldi meyve sebze herşey organik oldu zayıf doğsun bebeğim ben ona sonradan kilo aldırırım😉