Sarellamm 34 haftalık gebeyim doktor geçen ay decavit yazdı bu decavit ilacı ne zamana kadar kullanılıyor? Bütün sistemimi bozdu iğrenç ilaç
gulsenkuseri Sarellamm ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum doğuma kadar da devam edicem ama şu ana kadar bi yan etkisini de görmedim
ikinciprensimgeliyor Sarellamm bana da vermisti ama kabiz yapinca soyledim doktoruma vinalac yazdi.cok iyi geldi bu ilac
Sarellamm gulsenkuseri valla ben her içtiğimde boğazımda kalıyor hissi veriyor çarpıntı bile yapıyor belki de psikolojik birşey bugüne kadar ağrı kesici bile içmediğim için herhalde
Sarellamm ikinciprensimgeliyor değiştirme şansım var yani bu sefer söyliyeyim de kurtulayım bende de o sorun var ama ilaçla alakası olduğunu düşünmemiştim
Melekle Sarellamm decaviti eczanede ucretsiz ilk aylardan itibaren veriyorlar.ben her gittigimde verdiler yalniz pek kullanamadim.son aya kadar kullanabiliyorsun galiba.kisacasi bir tur vitamin ilaci.ben kullanmaya devam etmeyince bir daha istemedim
AselAlaraa Sarellamm bn ilk haftaalrda kullandm cnm bıraktm sonra yanlş hatırlamıyosam 14. Haftadan itibarn faln değiştrdk yani daha iyi vitamn ilacına geçirdi drm bnce artık snde bırak söyle dr na
Sarellamm AselAlaraa işte ilk defa verince bende iyi birşey sandım ama yok bebeğim 34 haftalık ama 1900 gr 😏kârı da yok ilacın boşuna eziyet
Sarellamm Papatyapapatya allah dan o haftalarda başlamadım sistemim bozuldu vitamin geçen aya kadar kullanmıyordum gayet de iyidim
Yasemincifci Sarellamm sennki geç başlamış sanırım yada benimkimi erken bilemedimmben 16 . Haftada başladım ne gibi sıkıntıları oldu canım sende
Sarellamm Yasemincifci valla dediğim gibi içmeden önce çok rahatım içtikten sonra sanki tam yutamama kalp çarpıntım kabızlık felan başlı başına sorun 😏