Sarellamm Semisko maşşalah o kadar ilaç nasıl içebiliyorsunuz 😊valla bana başta verseydi de kullanmazdım zaten herşeyi yiyorum yemediğim tiksindiğim hiçbirşey olmadı 😊bir kere kusmadım 😊
Semisko Sarellamm ha balık yağı hapıyla magimor diye magnezyum ilacımda var onları da gündüz içiyorum unutmuşum 🤣 toplamda 7 ilaç 😛
Krtlshllgl Sarellamm benimde aynı şekilde mahvetti beni doktora söyledim içemiyorum dedim. Onun yerine daha fazla multivitamin ve demir ağırlıklı imom verdi çok memnunum 2.ci gebeliğimde de onu kullanıyorum
Sarellamm Krtlshllgl birşey soracam 2. Gebeliğiniz ya ilkinde kullandınız mı? İki ablam var hiçbir vitamin ilacı kullanmadılar çocukları maşşalah çok sağlıklı kilolu doğdu bazen diyorum acaba eczanelerle anlaşmalı mı doktorlar 😊şeytani fikirler geçmiyor değil
Sarellamm nurcakir58 valla ben bu son kan ilacı dışında vitaminleri kullanmayı düşünmüyorum yaz geldi meyve sebze herşey organik oldu zayıf doğsun bebeğim ben ona sonradan kilo aldırırım😉
Elmalikurabiye Sarellamm olabilir tabi ki vitamin degerleriniz iyidir belki de ama bunca zaman ne var ne yok hortumluyo bu minikler :))
Krtlshllgl Sarellamm evet,, dedim ya 2.ci ş de yine kullanıyorum diye. İlkinde tanıştım o ilaçla zaten. Sadece imom ve ferrum fort içtim o kadar
ulkukrts Sarellamm bende önce vinelac kullanmıştım o bitti bitince decavit kullanmaya başladım benimde midemi çok bulandırıyor boğazımda kalıyor mideme ağrı giriyor
Sarellamm ulkukrts dediğim gibi iğrenç birşey ben bitirecem diye inat ettim son iki gün bitiyor bir daha içmeyecem
ulkukrts Sarellamm bence de iğrenç garip bir tadı var insanın ağızını içini garip bir tatta bırakıyor benim daha çok var içmeyi düşünmüyorum açıkcası doktora danışıcam
bebekteyaparimkariyerde Sarellamm bana sağlık ocağı vermişti doktoruma sordum bu nedir diye çok gerekli bişey değil kullanman lüzum değil dedi.kullanmıyorum.
Hilall2610 Sadece bebeğe kilo açısından değilde bebeğin sizden aldığı eksilen vitaminlerinizin yerine geçen ilaç gibş düşünün. Eninde sonunda herkrs nasıl dogarsa dogsun kilo alıyı sonrada vermeye çalışıyoruz bir ömür sonuçta cokta kasmaya gerek yok 😀saglıklı olsunlarda
Happy12 Sarellamm bnde kullandım canım ilk geneliğimde ishal yapmıştı beni içmek istemiyordum ama mecbr içiyordum doktoruna söyle onun gibi başka ilaç verebilir sana rahatsızlık veriyorsa eger