incikevsr Nur55 her seferinde pozisyon sıkıntılı demişti şükür dün öğrendim oğlum olacak geç gösteren her zaman kız olmuyormuş 😂😂
MelekKaya Nur55 Civcivhikayesi banada 12 de erkek demişlerdi ama kızmış Bebişim acele etme derim , en iyi sonuç 3 lü testte çıkıyor☺ Çünkü bazı kız bebeklerde de çıkıntı oluyormuş en azından 16 haftada tekrar sorabilirsin 😊
Mybabe Civcivhikayesi 11+0 da doktorum ben beklemeden pat diye erkek bebek dedi yuzdeliksiz gayet kesin soyledi ve 26haftaligim bebegim kiz 😄
Mybabe Civcivhikayesi 18 hafta gibi baska doktor kiz gibi goruyorum ben dedi ondan sonra ayrintili ultrasonda kesinlesti
MucizemE Erkek bebek erken gösteriyor canım ben kızım olacağını zorlaya zorlaya özel hastahane de 13+5 haftam da öğrendim 😁 Sağlıkla gelsin kuzularımız💕
Mybabe Deniz06 doktor cok rahat bir sekilde gorup sizede gosterebiliyor bacak arasini ama yine diger kontrollerde sormak lazim ben 18 24 arasi 3 kere sordum hepsi ayri doktorlardi ve ayni seyi soylediler
Pcdshn Civcivhikayesi erkekse doğrudur, çünkü bazı organlar şekiller oluşuyomuş erkeğe özgü, haliyle kız olma ihtimali artık olamaz, demek ki çok net görmüş, benim 11+3te kıza benzetmişti. Ve kız.. İşte oluşan kemik yapısından.. 🤞🙃
Deniz06 Mybabe bnm doktorum erkeğe benziyo ama hareket etmiyo ondan bacak arasını göremiyorum dedi ve beni detaylı ultrasona gönderdi doktor erkek dedi ve çok emin konuştu bn yanılma payı olurmu dedim detaylıda yanılma payı olmaz dedi inş olmaz 😇
bebiss1 20.haftaya kadar bence bilinmiyoo 1.oglumda proföser oldu halde kiz dedi 13 haftalikdi pembis patikler örüldü erkek oldu 2kinci kizdi baktirmadik ögrenmek istemedik dogumda ögrenelim dedik bu 3 cüncü 8+5 günlük 20.haftamda soracamm insan kendini hazirliyo isim felan ariyo doktor ayy yanilmisim diyip cikiyo isin icinden 😀
Oglusumoguzum bebiss1 bende aynı sorunu yaşadım neyseki hazirlik yapmadan erkekmis ya bu kız degilmis dedi 😌
Askile Civcivhikayesi canım bende bgun 10.haftama girdim çok erken bakalım bende heyecanlandım canm kasik ağrıların ne taraftaydi ilk gunlerde
Kelebek29 Arkadaşlar bu iş doktorun ultrason makinası ile alakalı bir durum. Benim eski doktorum 8. Haftamı bile anca vajinal ultrasonda gördü kalp atışını 7. Hafta sonunda duyabildik bu doktorum 6. Haftada kalbi duydu.7. Haftadan itibaren kasıktan gördü kadın kendide söylüyor antalyada çok az doktorda benim makinamsan var diyor. E diğerin muanesi 150 tl bunun 300 tl farkı fiyatı 🤣🤣🤣🤣 bakalım Allah nasip ederse bende 10+6 da muaneye gidicem kalbi atsında cinsiyet filan hiç umrumda değil salığını duyayım da ama bir gelişme olursa yazarım
Ebrusu Civcivhikayesi Civcivhikayesi benim doktorum da 10.haftamda cinsiyeti erkek demişti çok net ama 16.haftaya kadar değişti ve kızım olucak hayırlısıyla☺ henüz alışveriş yapma bence ve kendini erkek ya da kız diye henüz hazırlama😉👍🏼