Ozdry Civcivhikayesi masallah doktorun cok hizli 🙂 bende 10+6 haftaligim uc gun once gittim cinsiyetle ilgili bisey demedi bile 🙂
Aysenaz Civcivhikayesi sen yinede ilerleyen haftalarda tekrar baktir arkadaşımada 10.haftada kiz dediler 23 haftada erkek cıktı
MasalSara Cok erken demiş yinede bekle derim aynısı arkadaşıma oldu kız dediler sonra erkek dediler birde net konuşmuş dktr
Civcivhikayesi Rukeys erkek dedi🙈 kız kıyafetleri hoşuma gidiyordu ama kızı erkeği olmaz tabi 🙈🙈 sağlıklı olsunlarda
Cansu2018 @Civcivhikayesi canim cok sevindimmmm 🙂 darisi basima bende haftaya pazartesi gidicem nasipse 🙂 Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
Rukeys Civcivhikayesi Erkek olunca cinsiyetini daha erken belli ediyor diye duymuştum 🙈 hepsinin sevgisi ayrı 😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Ebrusu Civcivhikayesi Civcivhikayesi benim doktorum da 10.haftamda cinsiyeti erkek demişti çok net ama 16.haftaya kadar değişti ve kızım olucak hayırlısıyla☺ henüz alışveriş yapma bence ve kendini erkek ya da kız diye henüz hazırlama😉👍🏼
Cansum1 Biz 14+1 olduk hala tahmin ediyorlar vallahi şok oluyorum böyle ot siye söyleyenlere Manşallah 🙂
Nur55 Canım hemen kendini ona odaklama değişebiliyor ben iki doktora gidiyorum biri 13. Haftada erkek dedi diğeri iki gün sonra kız dedi o daha bi inandırıcı geldi bizde kız kesin dedik sonra 14. Haftada netleşti ikisi de erkek dedi 17deyiz erkek ☺