incikevsr Nur55 her seferinde pozisyon sıkıntılı demişti şükür dün öğrendim oğlum olacak geç gösteren her zaman kız olmuyormuş 😂😂
Oglusumoguzum bebiss1 bende aynı sorunu yaşadım neyseki hazirlik yapmadan erkekmis ya bu kız degilmis dedi 😌
Hande2 Civcivhikayesi benim de 12+5 de gittiğimde söyledi. Gitmeden önce de zaten bir sonraki gelişinde söylerim demişti🙂)
Lana21 12+2 deyim ben de yarın kontrolüm var umarım pat diye emin olarak söyler bana da ☺☺☺ Hayırlı olsun inşallah 🙏🏻
Kedicikiz Haftadayım hala kesin bilgi yok. Her gittiğimzde poposunu görüyoruz. Ne yüzünü ne cinsiyeti göremedik. Ama doktorumuzun tahmini kız. Yinede kesinlik istiyor insan.
Sultanicemm Civcivhikayesi doktorlar erkekse cinsiyeti biraz daha emin konuşuyorlar. Büyüklerimiz bile erkek bebek 40 günlükken bebek şekli alır derler ki ben buna inanırım. Ilk bebeğim için gittik doktora ilk randevuda kayinvalidem ultrason görüntüsünde erkeğe benziyor bu dedi bebek şekli var bak orda dedi gerçektende öyle oldu belki rivayettir ama bizde böyle bir tesadüf olmuştu 👍😁😙 sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏😙
Aysenaz Civcivhikayesi sen yinede ilerleyen haftalarda tekrar baktir arkadaşımada 10.haftada kiz dediler 23 haftada erkek cıktı
MelekKaya Nur55 Civcivhikayesi banada 12 de erkek demişlerdi ama kızmış Bebişim acele etme derim , en iyi sonuç 3 lü testte çıkıyor☺ Çünkü bazı kız bebeklerde de çıkıntı oluyormuş en azından 16 haftada tekrar sorabilirsin 😊
duruB Benim de 17+5 oldu bugün. ben iki doktora gidiyorum, 15. Haftada ikisi de erkek dedi baya görülüyor zaten bacak arasından 😂🤭
ZuhalDurmus Civcivhikayesi erken canım ben 10 hafta düşük yaptım dr bebeğe baktı erkek dedi, patoloji geldi dişi fetus 🙂 ultrason değil normal görmesine rağmen bilemedi sende acele etme detaylıya kadar bekle alışveriş için derim 🙂)