Mryu sıkıntı yapma hepsi hallolur inşallah 🥰
36 haftalıkken taşındım, bütün evin eşyasını kendim koliledim nerdeyse🤷🏽‍♀️ Ama hiç kolileri kımıldatmadım, doldurduğum yerde bıraktım kalanını da eşim yaptı, halılar perdeler, ağır şeyleri o halletti. Canımız çıktı ikimizin de şimdi yerleştirmek kaldı onları da annemlerden yardım alıcam inş
  • Mryu bunu yanıtladı.
  • Mryu bunu beğendi.
    Saratln öyle yapacagim insallah hayirlisiyla atlatiriz bunuda
    Tubamsl

Tubamsl aynen bende oyle yapacagim bir kac koli ondan sonra evi tasiyacaklar yeni evdede kolileri ac ortaligi sil supur gunlerce orda kal oda beni yoracak
    Momma Masallah diyorum 👏🏻 Bebis baya buyumus daha cok yorulmussundur .. aynen bende oyle yapacagim sadece koli yapip gerisi de kolileri tekrar yeni evde acip dizmek sil supur felan. Yoksa buyuk seyleri ailem ve esim yapar insallah. Ama o kalabaligin,insaatin sıkıntısı bile beni geriyor ne zaman bitecek diye. Sonrada diyorum hersey olacagina varir Rabbim yardim ediyor geride takmiyorum karisik hormonlu duygular 😀
      @Mryu 34 haftaligim ve salı günü tasinicaz gurbette tek basimayim yavaş yavas topluyorum ağır kaldırmadıkça birşey olmaz bence bide yükseğe inip çıkma esim ise gitmeden herşeyi yere koyuyor ben oturup koli yapıyorum gelince kaldırıyo senin haftanda çok ilerde değil o yüzden stres yapma iş yapmak değil ama asıl stres etkiler bence
        Mryu 25. Haftamda tasındım kımse yardım etmedı bı taraftan faturaları uzerıne al bı taraftan evı topla düzenle kendım topladım eşyaları kendım yerlestırdım evın dış yalıtımı yapılmıstı camlar berbattı onları da kendım sıldım bı camı 5, kez cıfledım Bıde o zmancbeş fıtıgım atak yapmıştı ama yapmak zorunda kalınca ınsan yapıyor çok şükür bıseu olmadı
        • Mryu bunu yanıtladı.
          Mryu sızde hıc korkmayın yavaş yavaş yapın hanı derler ya ınsanın korktuğu basına gelır hıc korkmayın yavaş yavaş dınlene dınlene yapın derım ben sıze ben mutfak dolap tepelerıne bıle çıktım korksaydım cesaretım olmasaydı bütün ısler kalırdı ama genede dıkkatlı yapın yavaş yavaş yapın
          • Mryu bunu yanıtladı.
            Mryu Aynıı benn😂 Düşününce stres oluyorum bu yüzden düşünmüyorum😂
            Benim evimin de suyu elektriği doğalgazı bağlanmadı onları bekliyorum, daha ev temizletilecek de yerleşilcek de ben gidip doğum yapcam🤦🏾‍♀️😃
            Pis eve koyduk eşyaları mecbur 🤐
            • Mryu bunu yanıtladı.
              Mryu 35haftalik hamileydim ev tasidik esim ve kendim den baska yardim eden kimsemiz olmadi yavas yavas yap canim kendini yorma mumkun oldugunca oturarak paketle esyalarini ve aralarda ayaklarini uzatip dinlen biraz
              • Mryu bunu yanıtladı.
                kbraknt Rabbim yardimcin olsun iyi ki de eslerimiz var en cok ta ona guveniyorum zaten.. aynen dedigin gibi en cok stres etkiler zaten ondan korkuyorum elimden geldigi kadar dusunmuyorum olacagina varir diyorum daha agirlasmadim diyorum motive etmeye calisiyorum kendimi
                Fatovebebegi 💪🏻 Masallah subhanallah boyle mesaj okuyunca motive oluyorum demek Rabbim yardim ediyor ve sanada bravo 👏🏻 Insallah ustesinden gelecegiz insallah bebegimin dogdugu zamani o eve gelecegi zamani dusunerek temizleyecegim hic stres yapmadan 🥰👶🏻
                  Fatovebebegi evet kendimi yormadan kontrol ederek yapacagim insallah yorulunca dinlenecegim Rabbim koruyor cok sukur ❤️
                  Momma bizde mecbur 2 gun icerisinde evi tasimamiz lazim " pis eve ". Ondan sonra baslayacagiz boya , tamir islerine. Sonra yerlesme temizlik sil supur. Dusundukce kendi kendime stres oluyorum durduk yere sirf bu stres zaten deli ediyor beni. Olusuna birakmak lazim vallahi 🕺🏻🕺🏻 Hemen evi ter temiz edelim de bebislerimiz mis eve gelsinler 🥰🙈 motivasionum 😀
                    oznuryalcn benimde esim , hani ne kadar ailem desemde aileminde evi barki cocuklari var yine ne varsa es ´te var. bir olup ustesinden gelecegiz insallah yavas yavas yapip. Aslinda hic bisey sadece insan sıkıntı ediyor kendine oda bos yere
                    oznuryalcn ve masallah diyorum 35 hafta son haftalarda ki cabaniza 👏🏻💪🏻
                    Mryu temizlik için biriyle anlaşın canım yerleştirme içinde yakınlarını çagır
                    Mryu artık yaşanabilir en temel haline ulaşsın başka bir şey istemiyorum artık suyu doğalgazı gelsin temizliği yapılsın, yerleştirme de annemlere kaldı onu da bi zahmet yapıversinler😃 Yapmazlarsa da koliler bekler valla hiç umrumda değil 🤷🏽‍♀️😃
                    • Mryu bunu yanıtladı.
                      Mryu 18 haftalıkken taşındık kolide yaptım aşırı ağır olmicak şekilde eşyalarda taşıdım eşimin ailesi yardımcı oldu ama o süreçte bende biraz yoruldm şuan 28.haftamdayım bi sıkıntı yaşamadık ama sen yine de dikkat et tabi
                      • Mryu bunu yanıtladı.
                        Mryu canım bende yeni taşındım. İkiz gebeyim ve 17-19 arası taşınmada ister istemez çok yoruldum. Bana birşey yaptırmamaya çalıştılar ama yine de yapılıyor uzak duramıyorsun. Eğilmeden uzanmadan biraz uzaktan yöneterek yap yalnız ne olursa olsun insan ayakta çok kalıyor akşamları biraz ayaklarımın altına yastık koydum otururken birazda sol yanıma yattım o şekilde dinlenmeye çalıştım.
                        • Mryu bunu yanıtladı.