Pamukgirl Robinronya yarın mutlaka gidicem. Gaz sancısını biliyorum sanırım onu anlarım herhalde gibime geliyor gaz sancısı olsa bile 2 3 gün devam eder mi hafif hafif?
Robinronya Pamukgirl bende de üç gündür bahsettiğin sancılar var. Çokça dinlendim. Şimdi azaldı gibi. Doktor kontrolüme çok var daha. Sıklaşırsa giderim ama 😐
Scb Pamukgirl bazen ağrı bendede oluyo yarin gidicen ne de olsa stres yapma bence kendine o daha çok etkiler bebegini
aaslii34 Scb birsey sormak istiyorum aynı sorun bendede var hatta böyle nasıl anlatayım bianda yumurta gibi birsey cıkıyordu sağ tarafımda doktora sordum sen zayıf oldugun için rahmin o dedi şimdi yorumları okuyunca korktum😔
Scb aaslii34 Bende zayıfım ama göbek deliği hizasında rahim şuanda benim haftada sertleşip yumusumuyo mu peki ağrı yapiyo mu
Pamukgirl aaslii34 kaç haftalıksın canım? Benim elimede yumurta gibi geliyor sonra gidiyor ara ara oluyor
GuelGltkn Pamukgirl en kötüsünü düsünme magnezyum eksikligide kasilma yaparmis insallah kötü bisey yoktur 🙏🏼
Pamukgirl aaslii34 benimde sırt üstü yatınca oluyor ama sonuç olarak oluyor ve bu düşündürüyor beni zaten önceden yoktu çünkü
aaslii34 Scb dün gitmiştim cinsiyet için o anda söyledim o da o senin rahmin dedi zayıf oldugun için eline geliyor hissediyorsun dedi