Didemocak Pamukgirl bebeğinin cinsiyeti erkek mi? Benim de asagidaydi böyle bir sertlik ve ağrı kasılma halleri oluyordu erkek bebekler biraz aşağıda olurmuş dendi sonra zamanla geçti o yaşadıklarım
Pamukgirl Didemocak yarın kesin söylicek doktor öyle demişti ama en son gittiğimde kıza benziyor dedi
Didemocak Pamukgirl anladım benim erkek yaşadıklarımız benimle ayniydi tabi her gebenin de aynı olacak değil 😊
GuelGltkn Pamukgirl canim o desigin sertlesme yani kasilma bende de 16 haftada baslamisti doktora gittim rahim agzi kisaligi ve bebegin esi asagida falan dedi ona göre ilac veriyorlar sende bi doktoruna git bu haftalarda kasilma olmasi normal degil gec olmadan nedenine baktirmalisin
Robinronya Canım öncelikle yapmam gereken şey sakin olmak 🙏 zira bebekler annenin psikolojisinden çok etkilenir . Şimdi iyi düşünerek uyumaya çalış . Bende 16+3 hftlk. İki günğdr karnım sertleşiyor belim ağrıyor. Bir şekilde azalıyor. Artık gerçekten zorlarsa doktora gideceğim muhakkak 💜Bol dinlenip çokça su içiyorum. Su ihtiyacı da kramplar yapabilir . Ayrıca neden progestan kullanıyorsun ki ? Önceden bir sıkıntı yaşadıysan yarın doktoruna git bir 👍
Pamukgirl Robinronya ben 5. Haftadan beri kullanıyorum ufak bi lekelenmem oldu devamı olmadı ama bırakmadım hiç bi azalttım sadece
Pamukgirl Robinronya yarın mutlaka gidicem. Gaz sancısını biliyorum sanırım onu anlarım herhalde gibime geliyor gaz sancısı olsa bile 2 3 gün devam eder mi hafif hafif?
Pamukgirl Scb hayır çok değil dayanılmıcak gibi değil ama hiç gitmiyor nerdeyse 2 3 gündür hafif hafif
aaslii34 Scb birsey sormak istiyorum aynı sorun bendede var hatta böyle nasıl anlatayım bianda yumurta gibi birsey cıkıyordu sağ tarafımda doktora sordum sen zayıf oldugun için rahmin o dedi şimdi yorumları okuyunca korktum😔
Scb Pamukgirl bazen ağrı bendede oluyo yarin gidicen ne de olsa stres yapma bence kendine o daha çok etkiler bebegini
GuelGltkn Pamukgirl en kötüsünü düsünme magnezyum eksikligide kasilma yaparmis insallah kötü bisey yoktur 🙏🏼