Aydann Hanımlar bende 25+6 oldum bugün doktor alttan servikal uzunluğa baktı 27 çıktı 3 hafta önce 39 su Protestan başladı fitil olarak koydum şimdi ama çok korktum böyle bir şey yaşayan var mı ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Scb Aydann benim 30 mm ölçüldü sıkıntı yok dedi dr senin yatıp ilacını kullanman gerek başka yapilcak bise yok bildiğim kadarıyla 25 mm sınır oluyo ozaman serkan yapılıyo
Scb Pamukgirl ben bundan önceki hamileligimde kalp durmasından kürtaj olmuştum bende risk grubundanim ozaman benim rahim ağzım ölçüldü 30 mm dr şuan iyi demişti bende endiselendim
Minikaydoganlar Scb o kasılma oluyor şuan kasılma dan dolayı hastanedeyim ciğer geliştirici iğne serum yaptılar
Robinronya Pamukgirl bende de üç gündür bahsettiğin sancılar var. Çokça dinlendim. Şimdi azaldı gibi. Doktor kontrolüme çok var daha. Sıklaşırsa giderim ama 😐
Pamukgirl Robinronya valla normalde benimde daha var kontrole ama 3 5 gündür tekrarlarlıyor o yüzden gidicem bugün
Didemocak Pamukgirl anladım benim erkek yaşadıklarımız benimle ayniydi tabi her gebenin de aynı olacak değil 😊
Aydann Scb ilacın bir etkisi oluyor mu kullanan var mı birde 20 bin altı tehlikeli o zaman serklaj yapılıyor dedi bana doktor