Freearc Snlgzmm ben travel almayacağımı biliyorum en azından :)) yani 4 -5 binin üzerindeki travellar kullanışlıdır belki ama diğerlerini almam. Çift yönlü Doğumdan itibaren kullanılabilen hafif bir bebek arabası düşünüyorum. Joie mirus var aklımda bakalım.
Freearc Bence şunlara dikkat edin - çift yön -tam kapanan tente -kapandığında çok yer kaplamayan -içi dar olmayan
Freearc Snlgzmm ya canım valla sorma ya hiç birinde mi istediğim özelliklerin tümü olmaz. Bakalım bebek doğduktan sonra da alsam önemli değil acele karar vermemek lazım bu tarZ şeylerde
Glsnarstrn Bgun merhaba.ne kadara nereden aldınız?bende bugün baktm ilk defa ama kumaşı biraz değişik diğerlerine göre ama avantajmı dezavantajmı bilemedim
Weewe Snlgzmm bugun kraft fit 2 almaya gidiyoruz 💃🏻 Gecenlerde gidip bir incelemistik o segmentin modellerini, bu icimize sindi.
Mlssa Snlgzmm Ben Yoyko deluxe Travel sistem düşünüyorum onu alacağım canım özelliklerine baktım gayet güzel.Fiyatı da uygun.Bir araştır derim
TTugbaaa Mlssa günaydın bende o modeli düşünüyorum siz nerden baktınız bide fiyatı ne kadardi teşekkürler
Elmalikurabiye Semrasem joie de pusetler ayri aliniyor. Buna da joie jemm ana kucagi alinip takilabiliyor travel gibi.
Hayal_Demir AselAlaraa ben o modele baktim ayak dayama yeri cok sert geldi bana. E bebekte casual.cadillac 1650 su an indirimde. Nasipse yarin almayi dusunuyoruz biz de