sizin yaşam şartlarınızı bilmemekle beraber bende nacizane fikrimi yazmak istedim. benim ilk gebeliğim. araştırmalarım sonucu, ki baya araştırdım, chicco liteway top 3 almaya karar verdik eşimle. etrafımdaki ve burdaki tecrübeli annelerin fikirlerini dinledim ve sonuc olarak yenidoğana uygun tam yatan baston bebek arabası çıkıyor her fikrin sonu. hatta anneler gününde bu bahsettiğim bebek arabasını incelemek için baby mall e gittik eşimle satıcıya direkt bu arabanın ismini söyledim ve başka araba bakmadım. satıcıda eşime dedi abi valla her gelen travel alıyor sonra pişman olup baston bebek arabası almaya geliyor , ki orda iki tane travelli vardı baston bakan, travel de alsan baston illaki alacaksın bi süre sonra bebek büyüyor ve sürmesi zor oluyor dedi. arabamız var travel alsak çokta sıkıntı yaşamam diyordum ama tecrübeliler indir bindir bıkarsın hafif olsun dediler bizde chicco liteway top 3 ü seçtik . yani bizim kriterlerimiz hafif olması, tentesinin tam kapanması, tam yatması, çift taraflı kullanılabilmesi, kumaşının çıkması , kış için tulumu olması ve yağmurluk bunlar önemliydi. indirim takip ediyoruz şimdi . ekimde doğacak inşallah o zamana kadar düşerde biraz daha uyguna alırız inşallah . fikrim böyle :)
@Snlgzmm