Sengulkrgz Rknvlkn hareketli olmaktan doktorlarin kast ettigi ve bizlerin kast ettigi gebenin spor yapmasidir.Ve spor ile ev isleri kesinlikle ama kesinlikle bir degildir.
Rknvlkn Sengulkrgz yoo normal hareketli olmayı kast etti hasta değilsin hamilesin sadece normal hayatında ne yapıyorsan aynen devam et t dedi ve çok da haklı çıktı 23. Haftama giricem sadece 1 kilo aldım ağrım şişliğim yok hiç yatmadım işlerimi sürekli kendim yaptım annelerimizin yaptığı gibi.yürüyüş plates de yapıyorum sürekli hareket halindeyim evde İnşallah Doğuma kadar böyle devam edicem. Düşük riski erken doğum riski yoksa hastaymış gibi davranmak gereksiz bence hatta zararlı ha bire şişer insan millet son ayına kadar çalışıyor işinde doğumları da çok kolay oluyor Doğum sonrası toparlanmak da daha hızlı oluyor arkadaşlarımdan biliyorum
Sukella Melekhasan riske atmaya ne gerek var Bi ters hareketine bakar ömür boyu pişman olursun iki kapı 3 cam için . Bişey olmuyo diyenlere bakma sen Dr um da diyor yapma bişey bikaç ayda pislikten ölmeyiz heralde
Alessia Melekhasan canım 15 haftamdayım bır kez ev tasıdım dusun.. camları esım sılıyor onun dısında kı ıslerı ben yapıyorum kendımı yormadan yavas yavas cok sukur bırsey yok
Herseyimiz Sengulkrgz evet orasi duz iste.ama napayim canim ben yapmaliyim benim uzerime.yapmasamda konusuyorlar
Sengulkrgz Herseyimiz konusurlarsa konusssunlar senin sagligindan bebeginin canindan onemli mi? Ben asiri titiz biriyim dusun ben bile yapmiyorum yapsam mahvoluyorum begenmeyen varsa gelir temizler diyorum evimi ama genelde esime soyluyorum o yapiyor Alkah razi olsun...Bosver kendinizi yormayin
Alessia hamisanneadayi canım 6 da evde oluyor cuma gunlerı yarım gun ama oyle cok faydası yokk 😅😅😅 bır kez mutfak dolaplarını ındırttım temızlendı yerlestı bende mıdem bulanıyoı dedımm yalannnn ıkı seksen uzandımm aaa dedım aşkım ordada toz var bakıyo suratıma yan yan🤣🤣🤣
Herseyimiz Sengulkrgz yok canim esim hic yapmaz.hic yediyi kabi bile goturmez sofradan ancak ben yapmaloyim illaki.ev temizlemiyincede ohoo usdume duserler haraket et falan diye.bende yapiyorum mecbur.6 aylikiz.3 ay yeyemedim icemedim.hatta uzanirken bile dur diyordu bana esim.anlamiyordu.simdilerde kendimi toparlamisim.cok sukur Allahima bebeyimi koruyor yinede(((Min sukur.Tavsiyencin tesekkur ederim canim.ama herkss ayni diyil canim
Tubanur1234 Melekhasan 21 haftalgm yapiyorm temzlik fln bi sorn olmadi ama ara ara dinlenerek yap cnm
EcemAlptkn Melekhasan valla canım benim bende ailemden uzaktayım kendi kendime yapıyorum genelde evin çok dağılmasını tozlanmasın bekleme derim bir süpürge açıp vilada toz almak çok büyük işler değil ama cam kapı riskli uzanıp eğilmek hem beline baskı yapar hem bebeğe cam kapıda kalsın canım şimdilik
Leylak83 Melekhasan ben 3 hafta da bir evi süpürüyorum... camlarım hiç umurumda değil... cam ağır iş Bence... şuan bebeğimden önemli hiçbişey yok gözümde... sende dikkat et bence ... bisey olmadığı olmayacağı anlamına gelmez... bi yakınımızın 6. Ayında nerdeyse plesantasi ayrılacak kadar kanaması oldu.... ne oldu dedik cam sildim dedi...
Yusufunannesi_ Melekhasan yok canım ben de 28 haftalığım en başından beri kendi işimi hep kendim yaptım yemek temizlik daha Ramazan’dan önce cam sildim kapı sildim yeter ki dinlene dinlene yap ben öyle yapıyorum
Aysegolcuk Melekhasan cam falan silmedimde sağolsun eşimde yardım etti camları kapıları falan o sildi 39+4 haftalık olmama rağmen halen temizlik yapıyorum tabikide dikkat edeceğiz dinlene dinlene temizlik yaptım öyle hepsini birden yapmadım
mrveaksu Melekhasan canım o haftalarda çok sıkıntı olmuyor ama yinede yaparken dikkat etmek gerekir. 30dan sonrası için biraz daha tehlike yaratıyor bu tür temizlikler Allah korusun birşey olmaz 🤗 ama dinlene dinlene yapın 😊
AselAlaraa Melekhasan cnm inşAllah bişi olmamaıtr ama cam vs silmr uxanma bşyrre dakikalarca öylr çok sakıncalı onun haricnde süpürge vileda tox alma yapabilrsn
AselAlaraa Melekhasan mesela bileda kovası banyoda durur bnm kullnmadıpmz duşakabinn içinde suyunu oraya hiç kaldırmadan döküyrm kova taşımamalsn keşsnlkle
Deryarslan Melekhasan tamamen kişisel her bünye aynı değil şimdi bazı kişiler ben yaptım birşey olmuyor yazabilir ama bence bunu en iyi siz bilirsiniz.cok uzanmadiginiz ve yorulmadigiz takdirde.. ufak tefek işleri bende yapıyorum ama cam silmek biraz düşündürdü
[silindi] Melekhasan evin pisliği bi günde temizlenir ama yavruna birşey olsa ne yapsan geçmez acısı 😢 dikkat edin ya . Yormayın kendinizi . Bana eşim hafta sonu yardım ediyor birlikte yapıyoruz . Hem daha çabuk bitiyor hem ben yorulmuyorum 🙂
Esradonmez Melekhasan bisey olmaz düşük riski yoksa olacak olduktan sonra istersen aksama kadar yat yine olur kötü düşünme ben 30+1 günlük hamileyim bütün işimi kendim yapıyorum dün mutfağın dolaplarını sildim yavaş yavaş yap