Tiredmother Melekhasan canm kendini çok yorma uzanma bi yerlere bırak pis kalsın ille de yapıcam diyosan bi günde değil 1 ayda yap. Zaman geri gelmiyor ev tekrar kirleniyor kendini bebeğini riske atma bırak bi kaç ay da çamların pis olsun🥳
Nur___ Melekhasan çok yükseğe uzanmayıp uzunca süre ayakta kalıp yorulmadıktan sonra kendi işimi yaparım,, ağır halı, kilim. Vs sikelemem, mesela
Bilgeferhat Melekhasan normalde bir günde yaptığın işleri gün gün böl canım ben o haftalarda normal günlük temizliğimi yapıyordum kapı camı bir gün salon bir gün yatak odası gibi bırakıyordum 35+5 olduk şuanda bir gün salonu silip süpürüyorum bırakıyorum cam kapı silerken uzanmamaya dikkat et dinlene dinlene yapabilirsin
Papatyapapatya Melekhasan ben ilk günden kendim yapıyorum...doğru bu aralar yoruluyorum ama yapıyorum...çok şükür bi sıkıntımız yok26+1 haftalık olduk...bende yalnızım yardım edecek kimsem yok...temizliyi az abarttımmı sabaha kadar uyuyamıyorum...
BirVeraAnnesi35 Melekhasan tabiki çok zorlanmaman lazım ben temizlik için yardımcı alıyorum artık riske atamam😊 hareket etmen tabiki lazım ama haldur huldur temizlik yap demiyor kimse yürüyüşünü yaparsın ama temizlik biraz yorucu
Ayseorhan Niye hamileligi kanser gibi algiliyorsunuz anlamadim ilk hamileligimi ogrenmeden annemin evine gitmistin butun evi dip kose temizledim geldim doktora gittim hamileymisim .. sonra dedem hastaneye kaldirildi mecburen bizim ev kalabliklasti bende anneme yardima gittim cam sildim kapi sikdim her gin yemek ev supur hergun ama. Annem cok kiziyordu kocan bisi der sana bisi olur die sonra anneannem bagirdi sen nasil halimeydin unuttun galiba tarladan eve gelmesdiniz dedi simdi nie bu naz niyaz die ymkavga etti bende rahat rahat is yaptim simdi kendi evimin temizligini bitirdim ben biraz sakarimdir cam silerim ama oerde takma isi riskli o yuzden esim yardime eder nasilsa umuduyla doguma yakin zamana biraktim buyuk temizligi ama genelde butun islerimi kendim yaparim hem kili almazsiniz hemde vucudunuz esnekligi kaybetmez normal dogumda esnek olmak onemli ama icin rahat etsin istiosan doktoruna sor ayy ne uzun yazdim yavv
Melekhasan Ayseorhan bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim zaman ayırıp yazmışsınız ilk gebelik olduğu için haliyle biraz tedirginim eşimde yardim ediyor tabiki ama bazen benim yapmam gerekn işler oluyor bundn sonra kolay kolay yapmam zaten ders oldu bana teşekkür ederim
Ayseorhan He mutlaka ellerini kremle cunki deterjan elde kuruma yaptigi icin acayip catlama yakma yapio
BurcuuA Melekhasan valla ben 36+2 oldum çok şükür hala yapıyorum tabi ağır kaldırmamak şartıyla bişey olmadı yine de dikkat et sen
23Zumra Melekhasan canim pek bilgim yok ben fazla yapmiyorum gebelikte ama dun cok utu vardi yaptim ve baya yoruldum kalca kemigim cok agirdi kendini yormamaya calis ben 30.5 haftaligim
Tugcehar87 Melekhasan bende yaptım o haftamda ama gene de dikkatli olun günlere bölün hepsini birgünde yapmayın allaha emanet
Herseyimiz Sengulkrgz yok canim esim hic yapmaz.hic yediyi kabi bile goturmez sofradan ancak ben yapmaloyim illaki.ev temizlemiyincede ohoo usdume duserler haraket et falan diye.bende yapiyorum mecbur.6 aylikiz.3 ay yeyemedim icemedim.hatta uzanirken bile dur diyordu bana esim.anlamiyordu.simdilerde kendimi toparlamisim.cok sukur Allahima bebeyimi koruyor yinede(((Min sukur.Tavsiyencin tesekkur ederim canim.ama herkss ayni diyil canim
Melekhasan Sengulkrgz tabiki oda yardım ediyor ama herzaman olmuyor tabiki yorumunuz için teşekkür ederim yinede
AygyulSina Melekhasan yapmasan daha iyi olur uzanmak falan riskli esin silsin kapilari camlari ben hamile iken hepsini esim yapıyordu evi falan bilr süpürüyordu evde oldugu zaman
Melekhasan Uurbsra yapacak kimse olmayinca iş başa düşüyor ilk gebeliğim sadece tedirgin oldum bu yüzüden sizle paylaşmak istedim teşekkür ederim yinede