Pamukgirl canım ayrıntılı ultrason gerçekten gerekli bir durum diğer testler için yorum yapmıyorum ama ayrıntılı da şöyle bir durum var iç organlarının her detayına kadar inceliyorlar bir problem varsa doktorlar hazırlıklı oluyor doğumdan hemen sonra tedavi uygulanıyor 2 li ya da 3 lü de tedavisi olmayan rahatsızlıklar teşhis ediliyor ama ayrıntılıda tedavi edilebilecek rahatsızlıklar teşhis ediliyor ben randevu bulamadığım için ve doktorum sağolsun son hafta bilgisini vermişti o yüzden yaptıramadım en büyük pişmanlığım bu puan sadece dua ediyorum inşallah bir problem yoktur diye. Ücret konusuna gelirsek 350-600 lira arası değişiyor hastanelere göre. Genelde perinatoloji doktorunun bakması öneriliyor ve onların ücreti daha çok oluyor haliyle her hastanede bulunmuyor zaten bu doktorlar internetten araştırman gerek. Bir de radyoloji doktorları da bu detaylı ultrasonu yapıyorlar onların fiyatı bir nebze dahauygun oluyor. devlet olarak Anadolu yakasında Zeynep kamil Avrupa yakasında da Cerrahpaşa hastanesi yapıyor onlarda da 120-150 TL gibi bi rakamdevlet karşılamıyor çünkü ama randevu bulmak çok zor. Ha bir de devlet hastanelerinde önce kadın doğum doktoru muayene ediyor eğer gerek duyarsa bi şüphe duyarsa perinatoloğa kendi randevu veriyor riskli gebeliklere bakıyorlar yani daha çok 🙂 umarım aydınlatabilmişimdir