Pamukgirl Pamuk34 bakılmaz diyor ya ona takıldım bende şimdi ya şimdi alırım oraya boşa gitmiş olurum
Pnar3434 Pnar3434 valla bana bakan doktor çok güzel ilgilendi aliy di ismi sanırım 15 dk boyunca baktı
Fatmanurozgr Pamuk34 bende gidcm ama daha 1 ay var 20 24 hafta arasında yapyolr detaylı ultrasonu ve perinatoloji yaptr demsti doktorum nasl oluyo önceden mi gitmemiz lazm
Pamuk34 Fatmanurozgr bilgim yok bende kadin dogumdan aldim bakirkoy Sadi Konuktan 14 mayista gidicem bakalim yonkendircekmi beni ayrintili icin bolume
Fatmanurozgr Pamuk34 bende aynı yerden alcam randevu sanrm önce kadn dogum sonra dedgm bölme yönlendryoms kadn dogumcu
Pamuk34 Fatmanurozgr aynen cnm oyleymis ben gec kaldim biraz suan tam 20 haftalik kadin doguma gittigimde 21 hftalik oluyorum yonlendirdigi yer insAllah 2 hafta icinde verir vermezse olmucak zamani geciyo cunku ayn randevu bulmakta cok zor oldu napim 🙈
Leyla21 Merhaba ben 22. Haftamda ayrıntiliya girdim bebegin kalbinin bir odacığının gelişmediğini söylediler ayni durumu yaşayan varmi
Alessia Pamukgirl hıcbır doktor gerrk yok demez bunu her doktor sıdettlı onerıyor bence arkadas kendı yatırmak ıstemıyor onun dusuncesı bu sacmalık yanı etkılemeyın ınsanları yalan yanlıs seylerle dimi ama cok sınırlendım suan🤬
Zeynka Pamukgirl Benim zorunluydu ve doktorum Zeynep Kamile yönlendirdi ama biz bekleyemedik ve Erdem Hastanesinden randevu aldık. Uzman doktor bakarsa 370, profesör bakarsa 450 liraydı. Perinatologtu bakan kişi.
Fatmanurozgr Pamuk34 evet benm ilk gebelgm cok sabrszm cinseyti İcin yarn gidcm randevu alablersm dedgn yere 🤗
Fatmanurozgr Pamuk34 ben simdi aradm ama bana kadın dogum İcin erkek ismi söyledi küçükcekmece sefa köy vera tıp merkezi yazınca ilk cıkan num aradım ama emin olamadım