Pamukgirl Kızlar ayrıntılı ultroson yaptırmasak nolur? Yaptıranlar İstanbul içi hangi hastahanede yaptırdınız devlet veya özel? Özelse fiyatlar nedir bilgili olanlar yazabilir mi lütfen 😊
Esrarse Pamukgirl kesinlikle gerekli bebeğin eğer bir sıkıntısı varsa Doğumdan sonra müdahale ediliyor
Edessanr Pamukgirl ben daha bugn yaptırdım şeker + detaylı toplam ikisine 340 verdim bence harika bişey
Pnar3434 Pnar3434 valla bana bakan doktor çok güzel ilgilendi aliy di ismi sanırım 15 dk boyunca baktı
Elif7781 Pamukgirl bütün uzuv ve organlarına ayriyetten sizinde damarlara bakılıyor keseye bakılıyor en çokta sizin icin iyi bir sıkıntı fark edildiğin de size mudale edebiliyorlar genelde bu teslerde bebeklere bisey yapılamıyor zaten kendiniz icin baktırın
Minik1anne Pamukgirl herşeyinı parmak sayısından tut dudaklarina kalbine ellerine böbreğine herşeyine senin suyun yeterli mi ona kadar bakılıyor
Fatmanurozgr Pamuk34 bende gidcm ama daha 1 ay var 20 24 hafta arasında yapyolr detaylı ultrasonu ve perinatoloji yaptr demsti doktorum nasl oluyo önceden mi gitmemiz lazm
Pamuk34 Pamukgirl yapiliyor cnm 20 Haftadayim suan ara Butonuna sadi konuk yazarsaniz daha once gidip yaptiranlarin yorumlari var ❤️