Melikeyldrmm Nisanurr canım 27 hafta da rahim ağzım kısalmış dedin ya porgestan kullandın mı sonrasında ? Ben de de aynı şey vardı doktor kullandırttı da
Nisanurr PitirciginAnnesi22 görürsün tâbi canım niye korkuyorsun riskin falan mi var allahın izniyle alırsın kucağına 🙏❤
Nisanurr Fatofaruki yok canım açıklığım 6 cm olunca epidural vermediler malesef, Çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gamzeus Nisanurr ilk hamileligim dogumuma çok var teşekkür ederim herkes korkutuyor siz cesaret vermişsin iz. Bn Ordu'da oturuyorum buranın devleti berbat. Enfeksiyon kapan falan var bn özele gidiyorum. Valla gelip orda dogurasim var 🤣
Fatovebebegi Nisanurr normal Doğum olucak çatı musaıt bebek de döndü çok şükür ama beklıyorum hurma yıyorum merdıven cıkıyorım ama ıkı gundur ağırlık çöktü normal ya 38+1 deyım gelmıyor cadı kzım ıste 😁
Nisanurr Cnsmrc canım gelirsin tâbi bu haftalara hatta daha güzel günlerle gelirsin rabbimin izniyle daha da güzel hikayen olur insAllah 🙏💓
Nisanurr Aynurnaz ay canım benim o ettiğin güzel dualar için çok teşekkür ederim insAllah sen daha kolayıyla daha güzel hikayelerle anlatırsın 🙏❤
Kahramanlar Nisanurr sezeryan olacak bende hpv var normal yapamazsın dedi iki normal Doğum yaptım bu üçüncü sezeryan olacak nst kağıdını ben hiçbir zaman göremedim canım hemşire kendi çekiyor yanımda bekliyor sonra kağıdı alıp dosyama koyuyor
Kahramanlar Nisanurr gelişimi iyi dedi 4 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar zaten kilosu da 2750 demişti