Nisanurr Eikra canım 2 hafta öncesinden 0 aciklikti dünkü kontrolünde öğrendim 5 cmle yatışın yapıldı
Kahramanlar Nisanurr gelişimi iyi dedi 4 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar zaten kilosu da 2750 demişti
Fatovebebegi Nisanurr normal Doğum olucak çatı musaıt bebek de döndü çok şükür ama beklıyorum hurma yıyorum merdıven cıkıyorım ama ıkı gundur ağırlık çöktü normal ya 38+1 deyım gelmıyor cadı kzım ıste 😁
Esrabayrakdar Nisanurr yani oğlumun belirtileri gibi pek değil ondan yada içten içe oğlum var bide kızım olsun diye mi bilmiyorum ama kız hissediyorum da işte his mi istek mi beklenti mi bilmiyorum 🙈😊
Elifffatih Nisanurr benimde son 19 gün kala 3300 görünüyordu daha büyürde doktor zor doğurursun dedi. Acaba boyu ne kadardı sizinkinin
Nisanurr Elifffatih 51 cmdi canim niye öyle söyledi ki hiç belli olmaz ultrasonda oynama olabiliyor çünkü benim ilk oğlum 3700 gözüküyordu 3430 doğmuştu
Happyyhamiiss Nisanurr maşallah Allah sana bağışlasın ikisini de yalnız öyle bi anlatmışsın ki sancım ya da açıklığım olsa okuduğum yerde kendi kendime doğuracam😂😂😂
Deniizzz Nisanurr bakan gözdedir derler iyilik sağolun iyi dilekleriniz için bebeğinizle ailenizle bir ömür mutlu olun inşallah tebessüm etmeme neden oldunuz sizin de yüzünüzü güldürsün allah ♥️☺️