Nisanurr Ozgeliz canım bildiğin söylemesi ayıp kabizmis gibi olan kuvvetinle ikiniyosun ben öyle yaptım yani insAllah bunda rahat bir doğumun olur seninde 🙏❤
Nisanurr ayseturk canım yeşim hanıma gidiyorum ama doğumda onlar olmuyor yanında sadece ebeler oluyor, onun dışında aksı bir durum olması ilgileri de fena değil devlet diye korkuyordum ama korktuğum gibi değildi Allahtan
Nisanurr Eikra canım benimde kanalda değildi sancıyla indi kanala ama insAllah senin doktor yatış vermeden kendi sancin gelir insAllah 🙏💕
Esrabayrakdar Nisanurr yani oğlumun belirtileri gibi pek değil ondan yada içten içe oğlum var bide kızım olsun diye mi bilmiyorum ama kız hissediyorum da işte his mi istek mi beklenti mi bilmiyorum 🙈😊
Nisanurr Deniizzz yaa sen ne güzel kalpli bi annesin insAllah kalbin kadar güzel bi doğumun olur bitanem benim 🙏❤
Deniizzz Nisanurr bakan gözdedir derler iyilik sağolun iyi dilekleriniz için bebeğinizle ailenizle bir ömür mutlu olun inşallah tebessüm etmeme neden oldunuz sizin de yüzünüzü güldürsün allah ♥️☺️
Nisanurr Kahramanlar aa şaşırdım şuan acaba neyi beğenmedi ki, peki canım sezaryena mi alacak yoksa normali deneyecek mi
Kahramanlar Nisanurr sezeryan olacak bende hpv var normal yapamazsın dedi iki normal Doğum yaptım bu üçüncü sezeryan olacak nst kağıdını ben hiçbir zaman göremedim canım hemşire kendi çekiyor yanımda bekliyor sonra kağıdı alıp dosyama koyuyor
Nisanurr Aytac_Guven korkma canım ikinci doğumlar daha kolay oluyormuş gerçekten Rabbim sana daha kolaylarını nasip etsin inşallah 🙏❤
Nisanurr Peri_6161 canım ben bi kubraya bi yeşime gidiyodum ama yesimden çok daha memnunum sen kime gidiyosun burda, odaları da çok güzel canım devlet diye benim pek umidim yoktu ama gayet guzel
Peri_6161 Nisanurr ömür hocaya gdıyorum bende suan 37*3 um bebek hala makat duruyor merk edıyordum odaları bended
Nisanurr Aynurnaz ay canım benim o ettiğin güzel dualar için çok teşekkür ederim insAllah sen daha kolayıyla daha güzel hikayelerle anlatırsın 🙏❤
Nisanurr Senbibak sen kime gidiyosun canım, ben ilk doğumumu imperialde ayşe hanımda yapmıştım, burda devlette de randevu dışında bi sıkıntı yasamadim, en güzel doğumlar sizin olsun canım 🙏❤