Elifffatih Nisanurr benimde son 19 gün kala 3300 görünüyordu daha büyürde doktor zor doğurursun dedi. Acaba boyu ne kadardı sizinkinin
Nisanurr Kahramanlar amin canım inşallah seninde kolay hikayelerini okuruz gülümseyerek insAllah , nst de çıkan sancin var mı canım
Kahramanlar Nisanurr canım 2 cm açılma var yumuşama var nst görmedim hemşire çekti götürdü dr nst beğenmedim Cuma’ya alacağım dedi 36+2 de doğacak bebeğim
Seda05 Nisanurr ayyyy ne kadar güzel bir doğumun olmuş. Rabbim hayırlısınla kucağına almayı nasip etmiş inşallah bizede nasip eder. ☺️😊 hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün😊
Deniizzz Nisanurr ne güzel anlatmışsınız ağlayarak okudum karnıma sarıla sarıla hıçkırdım 😊 benim ilk gebeliğim bu duyguları tatmadım ama sanki sizinle Doğum odasındaydım herşeye şahit oldum herşeyi gördüm öyle güzel betimlemişsiniz ki ☺️ Allah evlatlarınıza sağlık huzur versin inşallah mutlulukla büyütün darısı bizlerin başına ☺️
Nisanurr Deniizzz yaa sen ne güzel kalpli bi annesin insAllah kalbin kadar güzel bi doğumun olur bitanem benim 🙏❤
Nisanurr Kahramanlar aa şaşırdım şuan acaba neyi beğenmedi ki, peki canım sezaryena mi alacak yoksa normali deneyecek mi
Yasemincifci Nisanurr ayyy canım benim ne güzel bir hikaye😍😍 gözünüz aydın rabbim şafi ismiyle şifa versin
Aytac_Guven Nisanurr bende erken hamıle kaldım kuzum korkuyorum ama nedense cok şükür bitmiş Rabbim sağ salım kucağına almayı sahip etmiş ne güzel darısı bana senı önceden de tanıyodum dıger oğluna hamileyken
Nisanurr Aytac_Guven korkma canım ikinci doğumlar daha kolay oluyormuş gerçekten Rabbim sana daha kolaylarını nasip etsin inşallah 🙏❤
Nisanurr Peri_6161 canım ben bi kubraya bi yeşime gidiyodum ama yesimden çok daha memnunum sen kime gidiyosun burda, odaları da çok güzel canım devlet diye benim pek umidim yoktu ama gayet guzel
Levelmas Nisanurr çok duygulandım. Maşallah size ve bebeğinize. Ben de Trabzon'dayım. Özel hastaneye gidiyorum. Trabzon'da böyle keyifli doğumlar duyunca bir mutlu oldum :)
Senbibak Nisanurr Trabzon he 😬 bu hikayeleri burdan birilerinin yazması da güzel özel de gidiyorum da numuneyi çok övüyorlar ilk doğumunuz hangi özelde oldu acaba . Güzel bir Doğum olmuş darısı başımıza
Nisanurr Senbibak sen kime gidiyosun canım, ben ilk doğumumu imperialde ayşe hanımda yapmıştım, burda devlette de randevu dışında bi sıkıntı yasamadim, en güzel doğumlar sizin olsun canım 🙏❤
PitirciginAnnesi22 32. Haftadayım normal mi sezeryan mı belli değil ilk hamileliğim okurken gözlerim doldu bende o günü görebilecek miyim endişesi içindeyim..Allah herkese hayırlı Doğum versin
Nisanurr PitirciginAnnesi22 görürsün tâbi canım niye korkuyorsun riskin falan mi var allahın izniyle alırsın kucağına 🙏❤
Fatofaruki Epıdural alınca yıne sancı hıssedılıuor mu ya... 😳😳😳masallah allah analı babalı buyutsun bu arada ne guzel ıkısı bır arada buyur . Allah yardımcınız olsun inş
Nisanurr Fatofaruki yok canım açıklığım 6 cm olunca epidural vermediler malesef, Çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sdyrn Gece sancım oldu sabah gittim doktora nst de 20 dk da bir sancı çıktı oda 75 80 açıklıkta hala 3cm miş evde bekle dedi
Fatovebebegi Nisanurr ayyy gozun aydın rabbım hayırlı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın darısı bana Dun de senı takıp edıyordum bak dogurdun bende daha tık yok ahhh bı gelse 9 senelık hasretım kızım tembel çıktı hıc gelmesı yok 🤔
Cnsmrc Nisanurr ne güzel de doğurmuşsunuz böyle 🥰 rabbim sağlıkla yavrunuza kavuştursun sizi. Bende daha 24. Haftadayım gelir mi o günler diye düşünüyorum. Sabırsızlık ve merakla bekliyorum melek kızımı. Sizinki gibi güzel bir Doğum nasip olsun bize de inşallah 💕
Nisanurr Cnsmrc canım gelirsin tâbi bu haftalara hatta daha güzel günlerle gelirsin rabbimin izniyle daha da güzel hikayen olur insAllah 🙏💓
E23ww Nisanurr ayy canim cok sevindim benimde gozum hep seni ariyodu😁 dogumun baya kolay olmus anlasilan rabbim saglikla buyutsun darisi benim basima insallah☺☺