Fnihal Bibebe birde senin ultrasonda gördümü ilk , benim gözükmedi öyle olunca alttan baktı keseyi gördük senin nasıl oldu canım
Bibebe Fnihal benimkini direk alttan baktı doktor. Çok ufak üstten görünmemesi normaldir. 7.7cm yazıyor verdiği ultrason kağıdında sende ne yazıyor merak ettim.
Neslihan22 Kbrayldrm benimde lekelenmelerim vardi beklenen adet gunumden 2 gun once basladi hatta ara ara kirmiziya bile dondu doktorum 3 ay kullacagiz dedi porgestan suan kalmadi ama lekelenmem
Curlymom defnece ben bugün 4+5 im çarşamba doktora gidicem cumartesi günü hcg baktırdım 20 çıktı sizde durumlar nedir bir gün varmış aramız sat günüm 10 nisandı benm
Neslihan22 Iremgokce benim kizimda da bunda da ayni sey oluyor ara ara bulantim var ama cok rahatsiz etmiyor genlerden de gelirmis anneniz nasil gecirmis hamilelimlerini mesela benim annem.hep rahat gecirmis ama bende tansiyon sıkıntisi var devamli dusuyor ve elim ayagim titriyor
Rabia411 Hafsamm Hayıt tohumu aldım aktardan ezdim 2. 5 bardak suya 1 tatlı kasıgı hayıt birer tutam aslan pencesi coban cantası ve civan perçemi koydum 2 dk kadar kaynatıp 5 dk kadar dinlendirdim sonra bardağa alıp sabah akşam içtim
Mevsimselhaller Neslihan22 bende dün lekelenme yasadım 1 kaç saat sürdü suaan bisey yok progestanı günde 2 ye cıkardı
Iremgokce Neslihan22 annem çok rahatmış hiç miğdeai bulanmamış ama benim sabahtan akşama kadar geçmeden bulanıyor ve iştahım kapandı resmen 😔üzülüyorum sağlıklı şeyler veremiyorum bebeğime ama elimde değil sevdiğim şeylerden tiksinme geldi bana 😔
defnece Neslihan22 Annemin de hiç midesi bulanmamış, benim de ilk gebeliğimde bulanmadı. Annemin doğumları çok kolay olmuş, benim de çok kolay oldu çok şükür. İnşallah bu gebeliğim de ilki gibi olur 🤲
Iremgokce Hafsamm bu kürleri mutlaka hormon testinden sonra hormon dengenize göre uygulayın bu şekilde uygulayıp çok mağdur olanda var hormon dengesi düzgünse kürler ters tepebiliyormuş bilginiz olsun bende çok okmuştum böyle yorumlara rastlamıştım
Neslihan22 Samsunn55 ben adetimden 3 gun once ogrendim ve hemen baslatti doktorum coraspini hamile kalmadan 1 ay oncesi basladim
Neslihan22 Iremgokce hic oyle dusunme suan senin depolarindan besleniyor 3.aydan sonra senden beslenecek ins o zaman kadar duzelir🙏