Gulferg Ay bizim de kese görüldü 17 Mayıs kalp atışı çok heycanlıyım nasıl geçecek bu zaman 🙈 sat 1 Nisa’n .
Rabia411 Hafsamm Hayıt tohumu aldım aktardan ezdim 2. 5 bardak suya 1 tatlı kasıgı hayıt birer tutam aslan pencesi coban cantası ve civan perçemi koydum 2 dk kadar kaynatıp 5 dk kadar dinlendirdim sonra bardağa alıp sabah akşam içtim
Hafsamm Neslihan22 inşallah ya inşallah rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor tedbirini alıp sonuca ulaşamamak 😞
Neslihan22 Hafsamm evet aynen cok ii biliyorum sukur benim iki dusugun arkasina kizim geldi sizlerde kavusursuniz🙏
Neslihan22 Arzu29 yok istemedi kese gorundugu icin gecen hafta istemisti gorunmedigi icin 646 cikmiati bu hafta keseyi gorduk 5+2 de
Erebalen Benim de 19.01 2020 gibi ama benim hem düşük riskim hemde erken doğum ihtimalim var :( 5 haftalikken kese göründü ve bugün cook çok şükür mercimeğimi gördüm kalp sesini de duydum 😍😍 Rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin inşallah
masalsii Neslihan22 eğer hamileysem bendd ocakta doğurmuş olacağım sanırım haftaya belli olacak 🙏🏻🙏🏻🤷🏼♀️