Iremgokce Hafsamm bu kürleri mutlaka hormon testinden sonra hormon dengenize göre uygulayın bu şekilde uygulayıp çok mağdur olanda var hormon dengesi düzgünse kürler ters tepebiliyormuş bilginiz olsun bende çok okmuştum böyle yorumlara rastlamıştım
Hafsamm Iremgokce haklı olabilirsin canım hormon testlerim normal çıktı şükür ama iyi die duyunca insan kullanıyor 😓 bu ay da soğan suyu bitti Zaten daya bişe yapmam
Iremgokce Hafsamm bencede yapma oluruna bırak olur zaten allahın izniyle kadınlar kulubunde okumuştum yorumlar vardı kürlerden memnun kalandan çok kalmayan da var her bünye farklıdır hormonların düzgün oluruna bırak rabbim verdiğinde olucak zaten 🤲🏻
Neslihan22 Samsunn55 ben adetimden 3 gun once ogrendim ve hemen baslatti doktorum coraspini hamile kalmadan 1 ay oncesi basladim
Samsunn55 Neslihan22 iğneye de aynı zamanda mı başladınız yoksa keseyi bebeği gördükten sonra mı başladınız
Neslihan22 Iremgokce hic oyle dusunme suan senin depolarindan besleniyor 3.aydan sonra senden beslenecek ins o zaman kadar duzelir🙏
Neslihan22 Samsunn55 testte ikinci.cizgi cikti kan verdim pozitif cikinca doktorum baslatti hemen keseyi falan gormemistik
Bibebe Fnihal benimkini direk alttan baktı doktor. Çok ufak üstten görünmemesi normaldir. 7.7cm yazıyor verdiği ultrason kağıdında sende ne yazıyor merak ettim.
Fnihal Bibebe olabilir doktordan doktora değişiyor demekki . 5cm benimki . Sen nerde yaşıyorsun doktor farkı belki
Boncukannesi Neslihan22 ayy inşallah inşallah gün geçmiyor vallahi🤭 hakkımızda hayırlısı inşallah🙏🏻🙏🏻