Neslihan22 Hafsamm pıhtilasma var sanirim.sizde benim doktorum ilk cocugumdan sonra ik8nciyi cocuk icin en az bir ay onceden coraspine baslayip hamile kalirsam igneye dedi anca kan sulaniyormus sanirim cok gecmis olsum size 🙏
Neslihan22 Iremgokce ya benim doktorum keseyi zor gordu hatta haftaya cok sıkış gel dedi😊 ondan sordum
Neslihan22 Bibebe kese olcumu.yapti mi.peki size saglikla gelsin miniginiz ins kalp.atislarini da duyarsiniz😍
Neslihan22 Hafsamm ins bu sefer sorun yasamazsiniz yipratici bir surec ii biliyorum suan ben bile cok tedirginim kalp.atisi duymadan inanamiyorum hala
Zehralismail Neslihan22 pıhtılaşma olduğunu nasıl anladınız acaba? Daha önceden düşük mü yapmıştınız?
Neslihan22 Zehralismail evet benim 2 dusugum var daha sonra kizim oldu simdi bu ikinci bakalim hayirlisi artik😊
Doleris Neslihan22 evet ilk bebek işte hiç tahlil yapmadı..bir de arkadaşlarım bize vermediler sana neden verdiki diye sorunca bi tereddüt ettim
Doleris Hepimiz kısmetse peş peşe kalp atışlarını duyacağız çok merak ediyorum annelik ömür boyu endişelenmek herhalde sağlıklı olsunlar inşallah🤲🤲
Neslihan22 Doleris amin ins cok guzel.bir duygu ben kizimin ilk kalp atisi duydugum gunu hala unutamiyorum😌
Anneolcam Arzu29 6+4 haftalık doktorum duydu ama ben duymadım inşallah Cuma gelirsen duyarsın dedi 🤲🏻
Neslihan22 Bibebe bende yazmiyor ama benim keseyi net goremedi kese var hayirli olsun dedi dur bakalim haftaya ne olacak ☺
Ultraslan40 Bibebe canım 7.6 cm olması imkansız daha çok küçük. O gördüğünüz değil genelde ultrason görüntüsünün sağ alt kısmında 0.6 mm ya da 1.30 cm şeklinde yazar
Aynurnaz Neslihan22 benim adeta 2 gun kala 2 3 damla kahverengi leke geldi sanırım yerleşme kanaması suan 6+1 iz
Hafsamm Neslihan22 inşallah ya inşallah rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor tedbirini alıp sonuca ulaşamamak 😞
Rabia411 Hafsamm canım 0.4 oksapar ama ben 3+4 de başladım 95 değerini aldığımın ertesi coraspin de kullanıyorum saha bugün adet günüm bakalım ne olacak nasıl gelişecek süreç hayırlısı inşallah