Arzu29 Siriiinn bizimde öyle geldi. Doktor tek gördü ikiz olduğuda hemen belli olur mu bilmiyorum tabi
Siriiinn Neslihan22 benim 800dü adet günümde , hayırla kucağımıza alırız inşAllah, Rabbim olmayanlara da versin ❤️
Fasulyemfazibra Kızlar ben adetime 1 Gün kala kan testi yapmıştım 381 çıkmiştı adetim 2 gün geciktikten sonra yanı kan tahlili yaptığım günden iki gün sonra tekrar yaptırdım bu sefer 897 çıktı sizce iyi yükseliyor mu
Koku Kızlaaaar bugün sata göre 5+5 keseyi gördük ❤️ Doktor 5+2 dedi ben normalde gecikirdim biraz normal midir ?
Bsrkoc Doleris evet dün gittik çok şükür duyduk çok çok farklı bi duyguymuş iki gözüm iki çeşmeydi yani 😊 darısı bekleyen herkese inşallah 🙏
Aynurnaz Siriiinn duyarsin canım bana 6+1 iken alttan bakti duyuldu 7.haftadada alttan bakti duyuldu dinletti hatta çok kısa sende duyarsin onslalah
gzde34 Merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu son adet tarihime göre tahmini 5 hafta 2günlük oluyomuş Pazartesi doktora gidicem sizce kalp atışını duyarmıyım çok heycanlıyım
Neslihan22 gzde34 hayirli olsun oncellikle eher gun olarak onde cikarsa duyarsiniz genelde 6. Hafta icinde duyuluyor kalp.atisi
Fasulyemfazibra Benim adetim 2 gün gecikti kan değerleri 381 çıkmıştı tekrar 2 gün sonra yaptık 1300 çıktı sizce değerlerim iyi mi