Ayse54 Syst33 bilmiyorum ki doktorum birşey demedi ilk hamilelik olduğu için heyecandan sormadım bende
Fasulyemfazibra Neslihan22 adetim geçikmeden önce kan değeri 381 çıktı 2 gün geçikince tekrar yaptım 897 çıktı tekrar 2 gün sonra yaptım 1300 çıktı değerler iyi yükseliyor mu acaba
Aynurnaz Siriiinn duyarsin canım bana 6+1 iken alttan bakti duyuldu 7.haftadada alttan bakti duyuldu dinletti hatta çok kısa sende duyarsin onslalah
mysteryy34 Aynurnaz ben de alttan baktırdım ama herkes laf etti bişi olur mu ya alttan bakınca doktor bilmiyor mu sonuçta
Fasulyemfazibra Neslihan22 yok daha gitmedim bu Çarşamba gidicem inşallah değerlerin biraz daha yükselmesini bekliyoruz ki keseyi de görelim diye o yüzden
Aynurnaz mysteryy34 hiç birşey olmuyor 2 kere bakıldı bana zararlı birşey olsa yapmaz ki drlar h9c endise etmeyin açımiyor bile
Fatmisko Ben daha çok yeniyim bugün gidicem doktora hiçbir belirtim yok kasık ağrımvar sadece 29 nisan benim sat kese görünmezse sorun olurmu bide ben oruç tutuyorum bi sorun olabilirmi
Neslihan22 Fatmisko daha yeni bir hamilelik merak etmeyin gorurlwr ama oruc tutmamanizi tavsiye ederim ilk 3 ay bebegin cunki tam organ gelisimi
akrky Fatmisko bizim 7 haftamız bitti bende tutuyorum oruç haftada 1 gün izin veriyorum kendime evet bebek oluşum sürecinde ama zaten alması gerekenleri vücuttan alırmış çok okudum çok araştırdım doktorum da tutma demedi açıkçası
Fasulyemfazibra Neslihan22 amin inşallah dua edin lütfen bundan Birkaç ay önce bir düşük yaşadım tekrar etmesinden korkuyorum 🙏🏻
Fatmisko Neslihan22 yeni öğrendiğim için bugün tuttum bnde yarından sonra tutmamayı düşünüyorum teşekkür ederim cevabınız için🥰
Neslihan22 Fasulyemfazibra benimde kizimdan once 2 dusugum.var ins yasamazsiniz saglikla alirsiniz kucaginiza 🙏
Fasulyemfazibra Fasulyemfazibra Neslihan22 acil döner misiniz benim 2 gün önce bth değerim 1300 çıkmıştı bugün yine. Baktık ayni değer çıktı yarın Kadın doğumcuya gidicem sizce bu kötü birşey mi çok korkuyorum