Sydylmz Saturn insallah Canım bence degerin düşük değil 2 gunde bir kan ver saglk ocagnda 2 katina ckmasi lazm sen keseyi gormus muydun
Saturn Sydylmz evet kese var 6,75 mm ilk doktora gittiğimde keseyi gördü Ramazan’ın ilk günüydü keseyi görüyorlar bebek yok 😢
NergizG 3 gün önce transferim gerçekleştirildi . Eğer bebeğim tutunursa o tarihlerde kucağıma alıcam allah nasip ederse🙏🏻🙏🏻 Bende bu kervana katılırım inşallah
Mavibulut0 NergizG inşallah sonuç güzel olur ben de tüp bebekle hamile kaldım darısı sana ve isteyen herkese 💙
Siriiinn Neslihan22 postu yeni gördüm 🙈 Bizde 5+3 üz şuan ve Ocak 13 görünüyor.Cuma günü keseyi gördük Salı günü kalp atışı için gidicez inşAllah 🤲🏻
Neslihan22 Siriiinn hosgeldin cnm oncelikle ins saglikla alirsin kuxagina benim adet gunumde 118 cikmisti beta
Saturn Arzu29 bugün 2.günüm canım korktuğum için gitmedim doktora başka hastaneye gittim o 2 gün değil 1 hafta geçsin öyle gel dedi şimdi Salı’yı bekliyorum yükselir mi değerim acaba
Siriiinn Neslihan22 benim 800dü adet günümde , hayırla kucağımıza alırız inşAllah, Rabbim olmayanlara da versin ❤️