Neslihan22 Mevsimselhaller ben adetten 3 gun once ogrendim hamile oldugumu ogrendigim.gun lekelenme basladi ara ara kirmiziya bile dondu ama sukur 4_5 gundur bitti
EylemHazal Hacer92 sat son adet tarihi demek sanırım. Mesela son adet tarihiniz (başladığı gün) 6 Nisansa bugün tam 5 haftalık hamilesiniz demektir. Ama adet tarihi ve döllenme arasında 2 hafta olduğu için doktorunuz onu baz almıştır.
Mavibulut0 Merhaba kızlar normalde cuma günü test günümdü pazartesi günü transfer olmuştum ama anlamlı olsun diye bugün test yaptım ve en güzel anneler günü hediyemi aldım inşallah sorun olmazsa hayırlısıyla bu yolda sizinleyim, pozitif💃🐣
Kumru82 tubanihal oy maşallah sata göre kaç canım ultrasonda mı 6+1 cıkdı birde vajinalmi bakdı yarın benimde kalp atısı randevum var biraz bilgi almış olurum
Mucizem4 tubanihal hayırlı olsun canım darısı bize inşallah bende cuma günü gidicem sende belirti neler canım bulantı gögüs hassasiyeti falan varmı
Ultraslan40 Bibebe canım 7.6 cm olması imkansız daha çok küçük. O gördüğünüz değil genelde ultrason görüntüsünün sağ alt kısmında 0.6 mm ya da 1.30 cm şeklinde yazar
MerveUmt Ultraslan40 Benimde 5+4 de 8.86 mm yazıyordu doktorda büyümüş kese demişti. Bugün 6. Haftadayım 20 mayısda gidicem kontrole kalp atışı için
Ultraslan40 MerveUmt MerveUmt sizinkisi normal ama daha yeni 5-6 haftalık gebede 7 cm imkansız. Yanlış yere baktı bayan muhtemelen. Benimkisi de senin gibiydi aynı canım kalp atışını duydun mu
tubanihal Mucizem4 var mide bulantısı, bas agrısı.. bide kızım var 2 yaşına giricek 10 gün sonra.. Emiyor.. kesmeye calısıyorum sütten yorukuyorum cnku
MerveUmt Ultraslan40 Yok canım kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti 20 mayısı bekliyorum sabırsızlıkla🙏🏻