MerveUmt Mevsimselhaller Bugün 5+5 günlük olduk canım dün gittim kesemizi gördük sanırım her ihtimale karşı veriyor doktorlar
Mevsimselhaller MerveUmt olabilir nasıl geçicek zaman acaba daha sizde küçükmüşsünüz🧿hep aynı zamanlardayız ne güzel
MerveUmt Mevsimselhaller Aynen öyle canım çok heyecanlıyım çok merak ediyorum hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli geçsinde aylarımız bebişlerimize kavuşalım👼🏻🤲🏻
Mevsimselhaller MerveUmt amin inşallah kalp atışını bir duyim diyorum 🙏🏻Yarın açıklıcaz ailelere daha kimseyede söylemedik🙈bakalım nolcak
Gmzytr Merhabalar canlar benimde normalde hesaplarsak doğum 13 ocak oluyor ama perşembe günü doktora gittim daha 2/3 haftalık dedi. Haftalığı gösteren test yaptım 4/5 haftalık çıkıyor 😔 neye inanacağımı şaşırdım 😮
Ssevdee Gmzytr adet tarihinden önce hamile kalmışsın demek ki canım. Doktor son adet tarihini baz aldığı için 2 -3 haftalık demiştir ☺️
NihanMine Gmzytr geç döllenme olmuş olabilir doktorun söylediği daha doğrudur diye düşünüyorum tatlım
Neslihan22 avavav hadi hayirli olsum cnm normal.ultrasonda mi duydu benide haftaya cagirdi 6+2 de bakalim duyacak miyiz
Neslihan22 Mevsimselhaller bende aynen gunde iki defa ama ben icmiyorum fitil olarak kullaniyorum diger turlu vok sermsemlik.yapti bende
Mevsimselhaller Neslihan22 hiç denemedim fitil olarak korkuyorum o yüzden içiyorum ama benide mahfediyor🤦🏼♀️
Neslihan22 defnece ins oyle olur 😊aynen benimde ablaminda benimde annemimde hep kolay gecmis kizimda bende cok rahattim bakalim bu nasil olacak
Gmzytr Ssevdee son adet tarihim 29 mart ona baksa daha geç olması lazım bende anlamadım neye inanacağımı
MerveUmt Mevsimselhaller Bende kalp atışlarını duyduktan sonra söylemek istiyordum hatta bana kalsa 2 3 ay daha saklamak istiyordum ama babamız sağolsun daha keseyi görmeden ben baba oluyorum demeye başladı dünde aldı ultrason resmini gösterdi ailesine😅
Neslihan22 Mevsimselhaller bende zorlaniuordum ilk zamanlar suan inan daha rahat cnm ve etkisi daha fazla fitil olarak kullaninca.hemen kesti
Ssevdee Gmzytr hımmmm valla bende şaşırdım canım. Benim son adet tarihim 22 Mart kan tahlilimde de 7. Haftanın içinde şuan doktorum da geçen hafta kontrol de 6. Haftanın içinde demişti. Senin doktorun neden öyle demiş anlam veremedim
Mevsimselhaller MerveUmt ah bu babalar🤷♀️Aynından bendede var suan tüm iş yeri baba olacagını biliyor😂Birtek ailelerimiz ve benim şirkettekiler bilmiyor🙈
Ayse54 Neslihan22 bizde dün gittik doktara keseyi görmeye çok şükür gözüktü 🤲3 hafta sonra da kalp atışını dinlemeye gidicez inş