denizsmom Neslihan22 biz de keseyi perşembe günü göreceğiz inşallah allah nasip ederse ben de ocak annesiyim :))
Lyleknc Kızlar ben de 5+4 deyim hamileliğini öğrenmeden önce çok hasta olduğum için çok fazla iğne ilaç kullandım. Haftaya kalp atışını dinlemeye gidicem korkuyorum kullandığım ilaçlar zarar vermiştir diye😏
Ultraslan40 Ayse_2695 genelde 2000’den sonra gözüküyor diye biliyorum. Benim öyle gözükmüştü yanlış hatırlamıyorsam
sabukazan Ayse_2695 benim 2587 cikmisti kese gorundugunde. 4 gun sonra tekrar kan verdim. 28.000 küsür cikti.
Ultraslan40 Bibebe o zaman yazmıyor olabilir. Sizinki de tahmini 10 mm civarıdır. Zaten kesenin boyutu küçük olsa doktor risk durumunu belirtirdi
Neslihan22 Bibebe bende de yok doktorum direk kese gorunuyor dedi gozun aydin dedi bazen net goremedikleri.icin olcu almiyorlar keseyi
NihanMine Benim de sat 24 Mart 7+1 deyim çok şükür bebişi de gördük kalbini de duyduk 2020 annesi olmak bana da tuhaf geliyor 😂😂
Doleris NihanMine kalbini ne zaman duydunuz 2nisanda benim bu hafta henüz 6.hafta oluyor duyabilir miyiz bilmiyorum ama doktor yarın için çağırdı
Eylem1708 MerveUmt kalp atışına da aynı gün gidecek misiz inşallah duyarız herkese sorunsuz gebelik. Şu mübarek günler hürmetine rabbim her isteyene nasip etsin
MerveUmt Ultraslan40 Yok canım kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti 20 mayısı bekliyorum sabırsızlıkla🙏🏻
Curlymom defnece ben bugün 4+5 im çarşamba doktora gidicem cumartesi günü hcg baktırdım 20 çıktı sizde durumlar nedir bir gün varmış aramız sat günüm 10 nisandı benm
MerveUmt Eylem1708 20 Mayıs saat 1 buçukta gidicem kalp atışlarımızı öğrenmek için Rabbim bütün hepimize duymayıda kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah🤲🏻 yine haberleşiriz canım haber verirsin duyduğun zaman sende