Nisanurr Mervisnese benimde 0 sanciydi o haftalarda ve ayriyetten açıklığında hiç yoktu bugün bi anda öğrendim 2 hafta önce 0 aciklikti bugün 5 cm haliyle şok olduk yani belli olmuyor canım 😂🌹
Nisanurr Emlzkn aynen canım bak 3 cmle fildir fildir dolasiyosun 2 cmle hastaneye zor yetişmişsin her çocuk farklı gerçekten 😊
Nisanurr Gulsahural ay canım benim insAllah darısı sana Olsun sende bi an önce tek nefeste doğur insAllah 🙏🙏🙏🙏
Nisanurr Papatyasever evet canım dün akşamdan ishal oldum ve tuvaletim geldi diye lavaboya kostum ama boş ıkınma hissiyle geri döndüm doktoruma bunları söylediğimde gel muayene edelim dedi çatı muayesini yaptı 5 cm olduğunu öğrendik 🙏🙏
Bebekim123 Nisanurr dün ki postunu okudum çıktım pat diye karşıma bu postun çıktı canım ne ara ne çabuk dedim 😂Allah kolaylıkla bir avazda sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin canım
Nisanurr Bebekim123 ahahah 😂😂 doğurdum geldim 😂 beklenmedik supriz yaptı benim paşa 😊 çok teşekkür ederiz duaların için 🙏❤
Lonely Nisanurr çok şükür canım. Ben de bakınıyordum. Seni görünce çok sevindim. İnşallah herşey kolay Olur allah yardımcın olsun canım.
Nisanurr Papatyasever hayır canım hiç bir ağrı sızı yoktu nst de şancı yoktu bi anda ilerledi valla 😂😱
Nisanurr Sdyrn bende progestan kullanıyodum 36da bırakmıştım 38de doğduk şükür insAllah sizlerde çok beklemeden kavuşursunuz 🙏🙏
Nisanurr Ozgeliz yaa canım com teşekkür ederim darısı sizlere insAllah tek ikinmada tek nefeste kurtulun insAllah 🙏💓
Nurrrrr Nisanurr Kızz seni hep görüyordum valla Maşallah sana sonunda doğurdun ilk cocuğun ve şimdiki benişinin cinsiyeti ne 🤗 Rabbim sizlere bağışlasın güzel Anne 💙
Nisanurr Mucizesin tâbi canım etmezmiyim 🙏😘 Rabbim çok kolay doğum nasip etsin tek nefeste al kucağına insAllah 🙏🙏🙏