Nurrrrr Nisanurr Kızz seni hep görüyordum valla Maşallah sana sonunda doğurdun ilk cocuğun ve şimdiki benişinin cinsiyeti ne 🤗 Rabbim sizlere bağışlasın güzel Anne 💙
Nisanurr Nurrrrr biri 11 buçuk aylık Yiğit Aras buda yeni doğmuş bir Mert Ayaz ❤❤❤ Rabbim hepimize bağışlasın canım sağlıcakla sende al kucağına insAllah 🙏🌹
Ebrs Nisanurr sanci aninda bizede dua et, bizde doguralimmmb🙏🙏🤲🤲🤗 Allahim bi avazda kurtarsin seni de insallah
Nisanurr Ebrs sanci anim geçti ama yeni bir anne olarak dualarım sizinle Rabbim sizlere en kolay doğumları nasip etsin 🙏❤
Sezenkarademir Nisanurr allahım benimde hiç sancım yok. Yarın kontrolüm var inşallah açıklığım vardırda bende doğururum. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım 🥰🥰😍
Nisanurr Fatovebebegi valla canım ondan mi bilmiyorum ama bi kaçtır bu hareketi sıklıkla yapıyordum etkeni vardı mutlaka 😊
Nisanurr Bebekim123 ahahah 😂😂 doğurdum geldim 😂 beklenmedik supriz yaptı benim paşa 😊 çok teşekkür ederiz duaların için 🙏❤
Yoncagul Nisanurr ayy canımm yaa Tebrik ederimm çooookk . ne güzel yemin ederim hemen dokuz ay olsun istıyorum . .
Heisenberg Nisanurr 2800 olmuş kilosu açılma yokmuş ama yumuşama varmış. Çatım çok müsaitmiş o beklediği kadar bekleyelim sezaryen olursan yazık olur doğumun çok rahat geçer çünkü dedi. Biraz kanamam ve ağrım var şuan çatı muayenesinden dolayı :/
Nisanurr Heisenberg yumuşama varsa biraz hareketle acilmamda ilerler canım hadi gözün aydın insAllah tez vakitte alırsın kucağına 🙏❤