Deniizzz Nisanurr Canım 5 cm nedir ya yarılamışsın yolu zaten 5 Ten sonrası daha hızlı ilerler bebeğini akşama alırsın kucağına belki o kadar bile sürmez ☺️
Nisanurr Papatyasever evet canım dün akşamdan ishal oldum ve tuvaletim geldi diye lavaboya kostum ama boş ıkınma hissiyle geri döndüm doktoruma bunları söylediğimde gel muayene edelim dedi çatı muayesini yaptı 5 cm olduğunu öğrendik 🙏🙏
Anonimane_150 Selvis bir aydan fazlamıı😅😅 bizim 37de 2 cm 38de 3 cm 39da da 4 cm dedi. Umarım uzun sürmez kavuşuruz😟😟😥
_haceras_ Nisanurr ayy hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah darısı banaa ve sabırsızlanan anneleree olsuun 🤲🏻AMİNN
Pyrz86 38+5 im bende hiçbir belirti yok,inşallah bende 5 cm açıklıkla giderim süper ya maşallah 👏Rrabim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize 🤲
Gulsahural Nisanurr allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tek avazda kurtatsin rabbim😍 kuzum allah rızası için banada dua et hayırlısıyla bende doğurayım artık nolur 😀
Nisanurr Gulsahural ay canım benim insAllah darısı sana Olsun sende bi an önce tek nefeste doğur insAllah 🙏🙏🙏🙏
Emlzkn Nisanurr benimde pazartesi 3cm acıklıgım vardı Şuan 38.haftaya girdim ara ara sancı geliyor Evde bekliyorum Daha vakti var sanırım İlkinde yürüyemeyecek halde hastaneye gittigimde 2cm acıklık vardı Her çocuk farklı oluyormus
Nisanurr Emlzkn aynen canım bak 3 cmle fildir fildir dolasiyosun 2 cmle hastaneye zor yetişmişsin her çocuk farklı gerçekten 😊
Mervisnese Benim hic cati agrim yok 36+5haftalik hamileyim..dun nst de sancim cikmadi hic haftaya cati muayenem var ne olucak bilmiyorum
Nisanurr Mervisnese benimde 0 sanciydi o haftalarda ve ayriyetten açıklığında hiç yoktu bugün bi anda öğrendim 2 hafta önce 0 aciklikti bugün 5 cm haliyle şok olduk yani belli olmuyor canım 😂🌹
Selin4335 Mervisnese benim de günüm sizle aynı bgün kontrole gittim zaten sezeryan sancı yok çatıyla alakalı bir şey demedi doktorum sanırım nasılsa sezeryan diyor 10gün sonraya cağırdı
Ozgeliz Nisanurr ay canım benim hadi gözün aydın sağlıkla gelsin Senle konuştuğumuz günü hatırlıyorum şimdi 2 bebeli anne oluyorsun darısı bizim doğumumuza inşallah ♥️🙏🏻
Nisanurr Ozgeliz yaa canım com teşekkür ederim darısı sizlere insAllah tek ikinmada tek nefeste kurtulun insAllah 🙏💓
Nisanurr Mucizesin tâbi canım etmezmiyim 🙏😘 Rabbim çok kolay doğum nasip etsin tek nefeste al kucağına insAllah 🙏🙏🙏
Zuhresule Nisanurr daha 38deymissin :) benim de 38 de öyleydi 1 hafta 3cm açıklıkla gezdim. 39 da nstde düzenli sancım çıktı. Sen de bu hafta sonu doğurursun muhtemelen. Olmazsa da kendi sancını bekle belki gelir. suni sancı çok illet 🥺
[silindi] Nisanurr harikasınız maşallah size hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah☺️doğum yapınca haber verin merakla bekliyoruz😬
Nisanurr Fatovebebegi valla canım ondan mi bilmiyorum ama bi kaçtır bu hareketi sıklıkla yapıyordum etkeni vardı mutlaka 😊