Seda5892 Dilaraatac hayırlı olsun canım hamilesin Doktorun ikinci gebeliğin ile alakalı bişey demedi mi ben kan sulandırıcı falan kullanıyorum şuanda pıhtılaşma sorunum var. Kasık ağrısı falanda heeeep oluyor belirli bir haftaya kadar onu dert etme
Mrv91 Dilaraatac hayırlı olsun canim. Benim de reglim on gün geciktiginde ayni böyle çıkmıştı 🤗 sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Allah
Mahbuss Dilaraatac hayırlı olsun canım 😊 hamilesin çok net iki çizgi belli. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤ darısı bizlere duanın eksik etme hamilelerin duaları kabul olur 😊
Rahime83 Dilaraatac hamilesin canım gözün aydın Benimde böyle çıktı biraz bekle kan testi yaptır kalp atışında tam 6 haftalık duyarsın
Dilaraatac clmmmmm regl ağrısı gibi kasık ağrısı yine var...😔 vermiycem korkuyorum regl günüm geçsin hatta 1hafta daha geçsin üstünden yine aynı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eşime de söylemiycem😔😔
clmmmmm Mahbuss yaa bende hepinizden dua istiyorum. pazar günü tüp bebegin sonucunu ögrencem😍anneler gününde en güzel hediyeyi almak nasip olur inşallah dua edin sizde lütfen
clmmmmm Dilaraatac canım o regl agrısı hamileliğin ilk haftsında bile oluyo bebegin tutundugu anlamına geliyomuş.. bende tüp bebk yaptırdım iki gündür bendede oluyo doktorumu aradım o öyle dedi bana👼🙈
Esrayusuf Dilaraatac maşallah kuzum var gebelik ayy çok mutlu oldum inş sağlıcakla kucağına alırsın benimde bir kaybım var çok zor günler geçirdim inş rabbim banada tekrar nasip eder duanı eksik etme kuzum 😘
Mrv91 Dilaraatac canim ben hamileligimi öğrendikten sonra haftalarca o regl ağrısını yaşadım. Doktorum normal ddi hep. Hatta adetm 10 gün gecmesine ragmen sırf ağrım var kesin adet olcam diye test yapmayi erteledim hep. Korkma o yüzden normal o
gulbeyaz Dilaraatac clmmmmm Allah hayırlısıyla dualarınızı kabul etsin,yüzünüzü güldürsün ☺️💐 İnşaAllah güzel haberler alırsınız...
Esrayusuf clmmmmm canım inş olur benimde ablam yaptı oda senin gibi 13 mayıs öğrenecek ismini söylede duamda senide dile getireyim olur inş Allah'ın izniyle 😘
Dilaraatac clmmmmm aman tutunsun sağlıkla sıhhatle de koparabilir ağrısı beni sorun yok 😊 düşük ağrısından biliyorum ne meret bişey olduğunu minik bir doğum yapmıştım zira bel ağrısı falan 😔
Annemmm2 Dilaraatac bende 10 gün kala kan verdim 0.100 çıktı 🤷♀️ Adet olmayı bekliyorum 🙊 Size hayırlı olsun şimdiden 🥰🥰
Dilaraatac clmmmmm evet kuzum dikkat edicem bide lanet olası sigara faktörümüz var bakalım nası bırakıcam😔 ve galiba bunun belirtisi uyku oldu bende.eveli gün işyerinde gözkapaklarımı kaldıramıyodum masanın üzerine yatmamak için zor durdum
Kubrablk Dilaraatac günde bir paket sigara içen birisi olarak beeeen tiskindim sigaradan iyişallah bütün içenler tiksinir sen bi betahcg testi yaptır netleşsin kafanda folikasite falan başla geç olmasın