Esrayusuf Dilaraatac maşallah kuzum var gebelik ayy çok mutlu oldum inş sağlıcakla kucağına alırsın benimde bir kaybım var çok zor günler geçirdim inş rabbim banada tekrar nasip eder duanı eksik etme kuzum 😘
Dilaraatac Esrayusuf inşallah kuzum hayırlısı 10 gün geçmeden evet ben hamileyim diyemem çok sarsıcı bi süreç çünkü 😔 en iyi biz biliriz 😔
Esrayusuf clmmmmm canım inş olur benimde ablam yaptı oda senin gibi 13 mayıs öğrenecek ismini söylede duamda senide dile getireyim olur inş Allah'ın izniyle 😘
clmmmmm Esrayusuf amiiin canım oda güzel haberi alır inşallah. çilem adım canım ablanda adet olucakmış gibi kasık agrısı falan oluyomu acaba bilgin varmı
Esrayusuf clmmmmm yok kuzum hiç sormadım sorarım bugün yazarım senide dualara ekleyeceğim o nedenle isim istedim 😘
Medusa Dilaraatac vardı vardı. Kasıklarda hafif sızlama vardı batma gibi. Göğüs hassasiyeti, uyku hali.
Mrv91 Dilaraatac hayırlı olsun canim. Benim de reglim on gün geciktiginde ayni böyle çıkmıştı 🤗 sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Allah
Mrv91 Dilaraatac canim ben hamileligimi öğrendikten sonra haftalarca o regl ağrısını yaşadım. Doktorum normal ddi hep. Hatta adetm 10 gün gecmesine ragmen sırf ağrım var kesin adet olcam diye test yapmayi erteledim hep. Korkma o yüzden normal o
Mrv91 Dilaraatac sen bi de 3 gün kala yapmışsın o çizgi oyle çıkmış. Baska bisey demiyorum 😊😊 kan verdikten sonra bizi de haberdar et. Güzel haberler al insallah 🤗