Mommy Emineacr canım biz yurtdışında yaşıyoruz ve bir ay sonra falan alışveriş için Bi İstanbul'a gitmeyi düşünüyoruz o gittiğimizde herşeyi alıp dönmeyi düşünüyoruz inş eksiksiz güzel bi alışveriş olur😊
Annee6 @Emineacr cok tesekkur ederim heyecandan cabuk karar verip hemen almak istiyor insan 🙈 Arastirmaya devam o zaman 😊
Elifece Kızlar mothercare’nin bebek arabası var görüp inceleyeniniz oldu mu bilmiyorum ama bana çok kullanışlı geldi . Bilgisi duyumu olan var mı??😊😊♥
Gamze-nil Naznaz doğru söylüyorsun 3 yaşına kadar pek bişi den anladıkları yok sonra zaten onu istiyor bunu istiyor beğenmiyorlar bizimkileri
Cigdembakar Mehtap yoykonun hangi modeli acaba bahsettiğinz bnde 360drrece dönebilen arabasına bakıyormda
Zuzu Cigdembakar 2 gün önce 360 spini aldım bende.Çok kullanışlı ve fiyat kalite ilişkisi çok iyi.Tavsiye ederim 👍🏻
Cigdembakar Zuzu mağazalarda göremedim bnde yakınlarda oyüzdn canlı tedt edemedm netten gördüğm kadaryla çok iyi beğenmenize sevindm sizinde kesn karar verebilirm artk ☺ güzel günlerde kullanın inşallh