Emineacr Mommy ne dmk arabada acele etmeyın derım bız acele ettık ve pusman olduk sonucta ucuz seylrrdr degıl ve kac yıl kullanılcak bir esya
Mommy Emineacr canım biz yurtdışında yaşıyoruz ve bir ay sonra falan alışveriş için Bi İstanbul'a gitmeyi düşünüyoruz o gittiğimizde herşeyi alıp dönmeyi düşünüyoruz inş eksiksiz güzel bi alışveriş olur😊
Annee6 @Emineacr cok tesekkur ederim heyecandan cabuk karar verip hemen almak istiyor insan 🙈 Arastirmaya devam o zaman 😊
Elifece Kızlar mothercare’nin bebek arabası var görüp inceleyeniniz oldu mu bilmiyorum ama bana çok kullanışlı geldi . Bilgisi duyumu olan var mı??😊😊♥
Gamze-nil Naznaz doğru söylüyorsun 3 yaşına kadar pek bişi den anladıkları yok sonra zaten onu istiyor bunu istiyor beğenmiyorlar bizimkileri
Cigdembakar Mehtap yoykonun hangi modeli acaba bahsettiğinz bnde 360drrece dönebilen arabasına bakıyormda
Zuzu Cigdembakar 2 gün önce 360 spini aldım bende.Çok kullanışlı ve fiyat kalite ilişkisi çok iyi.Tavsiye ederim 👍🏻
Cigdembakar Zuzu mağazalarda göremedim bnde yakınlarda oyüzdn canlı tedt edemedm netten gördüğm kadaryla çok iyi beğenmenize sevindm sizinde kesn karar verebilirm artk ☺ güzel günlerde kullanın inşallh