Kizlar haftam yavastan gelmeye basliyor.malum evden de disari.cikamaz hale geldim.ama ben hic bisey alamdim daha.bana 3 uz bebek icin bi alisveris listesi solermisiniz ilk bebekler ne alinir ne yapilir hic bilmiyorum

Rabbim isallah sag saglim saglikla kucagina almayi nasip etsin isallah nee guzell biraz zorluklari olur ama allahim sana boylee guxel bsy vermiss 🙏

[bilinmeyen]
      Aminnn allah razi olsun canm cümlemiz sagsalim alalim insallah yavrularimizi 🙂

Esmerhatun66 e bebekte indirim var ordan alabilirsin. Bende tam bilmiyorum ama aldıklarımı söyleyeyim. zıbın,tulum,5li hastane çıkışı,ağız mendili,çorap,alt değiştirme,ipek içlik(yağlanınca giydiriliyomuş),pattaniye,havlu,deterjan,şampuan,bez

KbraGndz
        Evet bende ole dusunuyirum ama normal 1 tane bebek icin olan listeyi 3 e cikarcam galiba

[bilinmeyen]
        Ayyy masallah masraf cok deseninize esim yandi valla 🙂

[bilinmeyen]
        Aynen ole valla rabbim yardim eder insallah 😊

MARVOL

Esmerhatun66 rabim hayirlisyla meleklerimizi kucamiza almayı nasip eder cnm allah seninde bi sesde kurtasin inşallah bebislerinin cinsiyetleri ne cnm onlara alış veris yapmak da heyecan verdirir😊isim ne buldunuz mu 😍😍

ağırlaşmadan halledin bir yakınınızdan yardım isteyin