Esmerhatun66 Kizlar haftam yavastan gelmeye basliyor.malum evden de disari.cikamaz hale geldim.ama ben hic bisey alamdim daha.bana 3 uz bebek icin bi alisveris listesi solermisiniz ilk bebekler ne alinir ne yapilir hic bilmiyorum
KbraGndz Esmerhatun66 e bebekte indirim var ordan alabilirsin. Bende tam bilmiyorum ama aldıklarımı söyleyeyim. zıbın,tulum,5li hastane çıkışı,ağız mendili,çorap,alt değiştirme,ipek içlik(yağlanınca giydiriliyomuş),pattaniye,havlu,deterjan,şampuan,bez
Esmerhatun66 Zagrozunannesi Allah razi olsun canm 🙂 evet ayri ayri almam lazimda be almaki iste onu bilemiyorum bakalim
seydanurceyhan Rabbim isallah sag saglim saglikla kucagina almayi nasip etsin isallah nee guzell biraz zorluklari olur ama allahim sana boylee guxel bsy vermiss 🙏
Esmerhatun66 seydanurceyhan Allah razi olsun saolun 🙂 Rabbim neylerse guzel eyler vardir bi hikmeti bakalim 🙂
Esmerhatun66 [bilinmeyen] Aminnn allah razi olsun canm cümlemiz sagsalim alalim insallah yavrularimizi 🙂
Esmerhatun66 KbraGndz Evet bunlar yardimci olur bana.banyo mazemesi ve dolap.disinda herseyi 3 tane almaliyim sanirim
Esmerhatun66 KbraGndz Evet bende ole dusunuyirum ama normal 1 tane bebek icin olan listeyi 3 e cikarcam galiba
humanisa MARVOL Esmerhatun66 rabim hayirlisyla meleklerimizi kucamiza almayı nasip eder cnm allah seninde bi sesde kurtasin inşallah bebislerinin cinsiyetleri ne cnm onlara alış veris yapmak da heyecan verdirir😊isim ne buldunuz mu 😍😍