Rbs111 Birkalpdaha canım benimde yarın 11 hafta 😍 doktor ikili için çağırdı 12+5 te gitmeyi düşünüyorum sence cinsiyet söyler mi ya 😂
kr1907 SeydaT daha hiç doktora gitmediniz mi nasıl bekleyebiliyorsunuz ne güzel bende hemen gitmicem dedim ama 4.haftada soluğu doktorda aldım 😁
SeydaT kr1907 burada sistem böyle maleseff yoksa ben bugün görmeyi umarak hastaneye gittim randevu verip gönderdiler 😂😂
ezgituna Busimss bizde 9+2 yız geçen çarşamba gece kanamam oldu acil gittik protestan başladı bidaha kanama olmadı sukur yarın kontrol var insallah hayırlı güzel haberler alırız
ezgituna bizimde 10 aralık tahmini doğum tarihi 2. bebeğim 9 yaşında bir oğlum var cinsiyet çok merak ediyorum sezeryandi ilki bu normal yapma şansım olursa eğer normal dusunuyorum
Semartizim CanselYrdkl03 hayırlı olsun canım... Ya ben bu platformu çok sevdim insan kendini yalnız hissetmiyor
Berilnas Kizimda Aralık doğumlu insalh bu bebişte Aralık'ta doğacak bende mide problemi var hep ağrım oluyor yaşayan varmı acaba dayanamıyorum neler yapmam gerekiyor bilginize ihtiyacım var
Semartizim Berilnas kuzum tatlı elmayı haşla suyunu iç ama ılık olarak iç soğutmadan midemde yara vardı ülser yıllarca bunu yaptım ağrıdığında acayip ferahlatır
Pinkbabe Semartizim Inssallahhh caniiimmmmm 🤗💕 9+5 olacak 6 yazmışım düzeltme butonunu bulamadım 😀 benim de 5 aralık canim 😍
Busrasumen 7 haftalığız 26 Aralık gözüküyor sağlıkla gelsinler inşallah. Benim gibi bulantısı az olan var mı? Bulantınızı tarif eder misiniz bende mide kazınması sonrasında mide bulantısı olur ya öyle oluyor gebelik bulantı dedikleri böyle birşey mi?😂 her sabah yaşıyorum bunu
Didemmgurdal Busrasumen aynen canım benimde öyle aç kalınca migdem bulanıyor hafif bide gece geç yatınca birazcık migdem bulanıyor kusma yok ama
Semartizim Birkalpdaha yaza 6 ay kala baya toplarmış oluruz inşallah:), güzel zamanda hamile kalmışız
1elif Tam 8 haftalık😊 aralık 17 görünüyo nasipse🙏 Mide bulantılı vee fazla şişkin bi karınla mutluyuz herşeye rağmen♥️😁