Semartizim CanselYrdkl03 hayırlı olsun canım... Ya ben bu platformu çok sevdim insan kendini yalnız hissetmiyor
ikimelekannesi___ Semartizim resmen 1 sene var gibi hissettiriyor aralık görünce ama cabuk geçiyor merak etme😄😄
mtuuce Birkalpdaha Sedaa26 genelde sağ tarafta ağrı varsa kız sol tarafta ağrı varsa erkek olur derler😊 benim de sağ tarafımda eğilince dayanılmaz bir ağrım oluyor hayırlısıyla inşallah kızım olur💕
Birkalpdaha mtuuce aa öylemiymiş 🙈 ben hep kendimde kız hissediyorum ama agrım solda bakalım ne cıkacak sonuc 😇😅
GamZze mtuuce benim hep solumda oluyor 🥰ama mide bulantısından ben hiç cinsiyet falan düşünemiyorum kafamı kaldıramıyorum ağız acılığı mahvediyor zehir gibi ona bi yöntem bulan varmı 🙏
ucmgk21 Semartizim 10+2 yiz 🤗 mide bulantılarım çok azdı ama bugün arttı ve ilk defa bugün çıkardım çok halsiz ve sürekli uyku halindeyim
Htc3838 Ozgur94 ağrılardan anlıyoruz hissediyoruz bebeğinizi o yüzden korkuyoruz olmayınca hepimiz aynıyız
Esraa3618 Merhaba kızlar bende 10+6 kasım sonu aralık başı bakalım 🤗🤗 bugün sol tarafımda kasığımda ve belimde geçmeyen bi ağrı var karın ağrısıyla beraber adet ağrısı gibi buda beni endişelendiriyor başına gelen var mı acaba
momof3 Semartizim Geç döllenmedir.Benim de normalde 10+4 olması lazım ama geç oluşmuş o yüzden 9+4 🤗Normal bir şey yani