momof3 Semartizim Geç döllenmedir.Benim de normalde 10+4 olması lazım ama geç oluşmuş o yüzden 9+4 🤗Normal bir şey yani
Didemmgurdal Busrasumen aynen canım benimde öyle aç kalınca migdem bulanıyor hafif bide gece geç yatınca birazcık migdem bulanıyor kusma yok ama
Busrasumen Didemmgurdal ben bi kere çıkardım. Çıkarınca çok rahatladım. Bi arkadaşımla beraber hamile kaldık o hergün çıkarıyor fena halde bende mi acaba sıkıntı var diyorum 😂
Pinkbabe Semartizim Inssallahhh caniiimmmmm 🤗💕 9+5 olacak 6 yazmışım düzeltme butonunu bulamadım 😀 benim de 5 aralık canim 😍
SeydaT Mutlu_E Yaa sağlıkla alalım kucağımiza çok korkuyorum bişey olacak diye sağlıklıdır inşallah diye sende benim gibi oluyor musun 👶👶
Mutlu_E SeydaT olmaz olur muyum sürekli acaba iyiler mi, bide benim ikiz 🤭 benim kanamam oldu daha da korktum şükürler olsun geçti kanamam da biraz olsun rahatladım 🧿🙏🏻 Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🤗
Semartizim Berilnas kuzum tatlı elmayı haşla suyunu iç ama ılık olarak iç soğutmadan midemde yara vardı ülser yıllarca bunu yaptım ağrıdığında acayip ferahlatır
Pinkbabe Semartizim Kesinlikle edelim canim 😀 Ne durumdasın nasıl geçiyor gunlerin mide bulantısı falan😌
Semartizim Birkalpdaha yaza 6 ay kala baya toplarmış oluruz inşallah:), güzel zamanda hamile kalmışız
Birkalpdaha Semartizim kesinlikle katılıyorum bu yaz gezmek yok ama önümüzdeki yaz bebişler kendini toparlamış olur bol bol gezeriz insallah 🥰
Mantosuzmadonna Benim de 9+4 mide bulantılı şişkin karınlı bir hamilelik ☺️ Zofer kullanıyorum oruç da tutuyorum ne kadar bulantılara dayanamasam da ama zofer kusmayı engelliyor allahtan.. mide bulantıları için neler yapıyorsunuz oruç tutabiliyor musunuz bulantıyla
Cemre12 Mantosuzmadonna 8+3 fakat oruca izin vermiyor doktorum herhangi bir sıkıntım yok hafif bulantı ve halsizlik dışında tutmuyorum ama içim rahat değil
Haticef_rat Bizde bugün 8 +1 olduk bir önceki bebeğimi kaybetmiştim bu yüzden çok endişeliyim inşallah sağ salim kucağınıza almak hepimize kısmet olur arkadaşlar 🙏
Didemmgurdal Busrasumen doktora dedim ki hiç kusmuyorumda uyumuyorum ayilip bayılmiyorum ne güzel işte diyor Allah'tan belanimi arıyorsun diyor ne kadar şanslısın dedi🙄😅
SeydaT Mutlu_E yaaa bizde eşimle çok ikiz istiyoruz daha ultrasona giremedigim için bir umut belki ikizdir diyoruz 🤗🤗 Cok zor olduğunu söylüyorlar ama Allah güç kuvvet verir çok sanslisiniz bence 👶👶
Hermess Kızlar bende 10+2 haftalık hamileyimm Cinsiyetten anlayan varmı acaba http://resimag.com/p1/397c811480f.jpeg merak ediyorum anlayan varsa yorumlayabilirmiiii