Busimss Semartizim 9+2 yiz bizde nasipse aralık başı gibi doğum görünüyor herşey yolunda giderse eğer 😍☺️
ezgituna Busimss bizde 9+2 yız geçen çarşamba gece kanamam oldu acil gittik protestan başladı bidaha kanama olmadı sukur yarın kontrol var insallah hayırlı güzel haberler alırız
Mervecrinim Semartizim kısmetse benimde 10aralık dedi doktor ama sezeryan olucagı için dahada erken olablr dedi
Rbs111 Birkalpdaha canım benimde yarın 11 hafta 😍 doktor ikili için çağırdı 12+5 te gitmeyi düşünüyorum sence cinsiyet söyler mi ya 😂
Periihsnva Semartizim 9+5 olduk aralikda gelicek kuzumuz😍❤ wimdiden 21 aralik olsun diye dua ediyorum babasina hediye ederim😂😂😂
Sedaa26 Birkalpdaha sağ kasıgımda çok fecı agrı var ayakta durunca acaba sendede oluyorum mu oturunca gecıyor ama sag kalçamda da
kr1907 SeydaT daha hiç doktora gitmediniz mi nasıl bekleyebiliyorsunuz ne güzel bende hemen gitmicem dedim ama 4.haftada soluğu doktorda aldım 😁
Birkalpdaha Sedaa26 canım ben hamileligimi ögrendigimden beri var o kasılma ama sagda degıl solda bende, burada konusulanlara göre normalmiş öyle seyler rahim büyüdügü icin kasılmalar sancılar oluyormus baska bir sikayetin yoksa evham yapma🌸
mtuuce Birkalpdaha Sedaa26 genelde sağ tarafta ağrı varsa kız sol tarafta ağrı varsa erkek olur derler😊 benim de sağ tarafımda eğilince dayanılmaz bir ağrım oluyor hayırlısıyla inşallah kızım olur💕