Duyguboz maşallah canım Allah sağlıkla büyütsün inşşallah. Hepimize nasip olsun inşallah. doktorunuz iyiymiş 😊 bir de tuvalet hissi gelmeden önce mi ıkınıyorsun sancı geldiğinde yoksa sonra mı
    Duyguboz ne guzel başarmısıın canım keske herkez normal dogumu tatmak için cabalasa harıkasın. 😂
      Duyguboz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun siZe de. doktorunuz kimdi acaba? Bende Trabzondayım Doğumu aynı hastanede düşünüyorum. Hastanede sizi zorlayan şeyler oldu mu ebelerin davranışı doktor kontrolü aksi giden biseyler ?
        Duyguboz Allah analı babalı büyütsün inşallah, ne güzel anlamışsınız tek tek, Allah razı olsun, darısı bizlere inşallah 🙏❤️
          Duyguboz amin inşallah ne güzel anlatmışsın bana da dua edermisin tatlım bende 31 haftalık hamileyim:)
            Duyguboz hayırlı evlat olsun Rabbim size bağışlasın insaAllah ☺️ bu arada hangi ilde hangi hastanede yaptınız doğumu
              Duyguboz ahhhh çok özendm haftaya 40 olucam Allahm bana da nasip et 🙏🏼
                Duyguboz Ayyyy Masaalaah Rabbik anali babalı guzel gunlere büyütmeyi nasip etsin. ;)bebeğiniz kacinci haftada dogum pozisyonunu aldii?bir de sanci yi cok cektim demişiniz. Ağrılarnız ne kadar zamanda gecti ?
                  Duyguboz canm insta ismn nedir senle bi özel.gorusebilie miyz birşey sorcam:)
                    Aylaayla Genelde 41'i sınır yapıyorlar. Ama nette 1 hafta-10 gün beklenebilir yazıyordu. Ben risk alarak 10 gün bekledim. 11.gün suni sancı 12.gün doğum. 41+5'te doğdu. 39+5 erken geldi bana.
                      Ayseglx sevilay hanımla başladım, ayrılmak zorunda kaldı hastaneden, artık bakiye hanıma gidiyorum.
                      Duyguboz Maşallah, tebrikler. Kadroyu başarılı buldum, doktor da kendine güvenmiş, doğru yönlendirmeyi yapmış. Ben de saatlerce gezeleyip bir kaç deneme yapınca hala bekleme modundaydım. Vaktin geldiğini bilmiyordum. Deneme sanarken doğurttular :)
                        Duyguboz merhaba Allah anali babali buyutsun oncelikle 😊 bende trabzonluyum hangi doktora gidiyodunuz acaba numunede 😊
                          Duyguboz ne güzel anlatmışsınız bizde 27 hafta 3 günlük olduk herkezden bişiler ögreniyoruz☺️