Duyguboz seher578 son haftalarda kilo alımı durabiliyormuş belli bi sebep söylemediler. Happymomda da yazıyordu. Son haftalar durabilir diye.
seher578 Aylaayla Genelde 41'i sınır yapıyorlar. Ama nette 1 hafta-10 gün beklenebilir yazıyordu. Ben risk alarak 10 gün bekledim. 11.gün suni sancı 12.gün doğum. 41+5'te doğdu. 39+5 erken geldi bana.
Aylaayla seher578 woow yani benden iki hafta sonra yani şimdiki durumumdan.. Hayırlısı bakalım bana ne diyecek Cuma kontrolümde doktor
YsmnYsn Ayseglx sevilay hanımla başladım, ayrılmak zorunda kaldı hastaneden, artık bakiye hanıma gidiyorum.
seher578 Duyguboz Maşallah, tebrikler. Kadroyu başarılı buldum, doktor da kendine güvenmiş, doğru yönlendirmeyi yapmış. Ben de saatlerce gezeleyip bir kaç deneme yapınca hala bekleme modundaydım. Vaktin geldiğini bilmiyordum. Deneme sanarken doğurttular :)
Cigdemmm6 Duyguboz merhaba Allah anali babali buyutsun oncelikle 😊 bende trabzonluyum hangi doktora gidiyodunuz acaba numunede 😊
Kartuli55 Duyguboz ne güzel anlatmışsınız bizde 27 hafta 3 günlük olduk herkezden bişiler ögreniyoruz☺️
Mom72626 Duyguboz allahım sağlıklı uzun ömürler versin canım çok güzel bir yazı olmuş. Teşekkür ederiz 🙏🏻
Melekmehmet Duyguboz çok sağol okurken gözlerim doldu yaşı uzun ömürlü olsun inşallah 🙏❤️ bizede kucagimiza almayı nasip etsin Allah'ım inşallah 😘