Durulaylaylay Trabzon’dayım. Kanuni eğitim ve araştırma hastanesi numune kampüsü
Minnak kızımın doğum hikayesi💞 (normal doğum)
Duyguboz cok tesekkur ederim tecrübelerinizi paylastiginiz icin :) en merak ettigim bi o kadar da korktugum konu bu dikiş konusuydu😊
NaimeYilmaz bu tartışmayı sabitledi.
Duyguboz allah analı babalı büyütsün inş😀 bende bugün 41+1 oldum ne gelen var ne giden😊
Duyguboz maşallah çok emek vermişsiniz . Bir ömür hayır ve mutluluk diliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ne kadar motive edici güzel bi yazı olmuş 🙏🏻
Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻
Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻
Rabbim yavrunu sana bağışlasın ömrünü uzun kaderini güzel etsin canım:)
Duyguboz Hayırlı bir evlat olsun. Geçmiş olsun.
Duyguboz gözlerim yaşlı yaşlı okudum 🥰 çok duygulandım, Gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip eylesin.. Allah analı babalı büyütsün 💝
Ne güzel anlatınız 😊 sağlıkla mutlulukla büyütün 🙏
Duyguboz masallah subhanallah Allah anali babali büyütsün kizina hayirli saglikli mutlu uzun ömür versinn insallah ❤😍
Duyguboz ben biseyi cok merak ettim vizanadan verilen ilac cok canınızı yaktimi ilk dogumumu bnde oyle yapmistm ve de bi gece boyunca bni yaptırdılar sanciyi yatarak karsiladm kalmama izin yoktu
Duyguboz maşallah canım Allah sağlıkla büyütsün inşşallah. Hepimize nasip olsun inşallah. doktorunuz iyiymiş 😊 bir de tuvalet hissi gelmeden önce mi ıkınıyorsun sancı geldiğinde yoksa sonra mı