Hilalaslankumcu Tiredmother zeytinyağı ne işe yarıyor acaba. Bende kalktım bi kaç tur dolandım dolanmak iyi geliyor ne zaman gitmeliyiz hastaneye ya stres oldum benim hastane 2 saat uzaklıkta 🙄
Tiredmother Hilalaslankumcu 2 saat mi şehir mi değiştiriyosun 🙄 ben nişan gelmeden gitmemeyi düşünüyorum ya su da aynı şekilde ama nişan gelmeden sancılara dayanabildiğim kadar dayanıyım evde istiyorum. Ama seni bilemedim 2 saat dedin benimki 20 dakika uzaklıkta
Tiredmother Hilalaslankumcu yumuşatıyomuş, bi sıcak duşa flan gir sen istersen sancıları öyle takip et yalancı mı değil mi anlamak için
Hilalaslankumcu Tiredmother Antalya Kumluca’dan Antalya Lara ya gideceğim ama böyle devam ederse buradaki hastane de bi nst yaparım 9 gibi çünkü sıklaşmaya başladı
Tiredmother Hilalaslankumcu benimki yalancıydı sanırım duruldu 🤦🏻♀️ Hadi senden hayırlı haber alırız inşallah sancı flan çıkarsa yaz
Tiredmother Hilalaslankumcu inşallah sıkıntısız hemen kolay Doğumun olur canım ya, rabbim kolaylık versin inşallah. Sen dediğin gibi yap daha geç olmadan bence nst bağlan ona göre gidersin 2 saat az değil boşuna stres olma yollarda
Tiredmother Anonimane_150 senin içinde çok kolay olsun inşallah bi avazda kavuşun canm bana da dua edin Doğum başlasın diye 😣
Tiredmother Cenyy bu gece olucam. Hala tık yok yani bi sancı var geceden beri uyutmayan ama gaz gibi anlam veremedim bi yandan midem bulanıyo bi yandan o dengem şaştı iyice. İnancımı yitiricem artık🤦🏻♀️😣
Nerm7n Kızlar benimde şimdi uyandığımda suyum geldi. Doktorumu aradım. Yeni geldiyse acele etme evde geçir dedi. Şimdi duş alıcam yemek kahvaltı yapıp gidicez. Dua edinde hayırlısı ile atlatayım bugün 🙏🏻🙏🏻 Pnr_jr Tiredmother Ve okuyan herkes
Cenyy Tiredmother oyy kuzum yakındır seninde inşallah hayırlısıyla az daha sabır 🙈 kızlar gidiyo bak birer birer bence sıra sende 😬